&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Penispump från Vuxen ger extra hård erektion och njutning

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 58 produkter
 1. Bad Kitty
  Macho Pump

  Ej i lager

  349 kr
  Total längd 23 cm
  Diameter 5.5 cm
 2. BathMate
 3. nsnovelties
 4. Evolved
 5. Evolved
  Triple Pleasure Play Pump
  399 kr
  Färg Hudfärg ljus
 6. Marc Dorcel
  Dorcel Power Pump Pro
  799 kr
  Total längd 32.5 cm
 7. nsnovelties
 8. nsnovelties
 9. nsnovelties
 10. Pipedream
 11. Pipedream
 12. Be Legendary
 13. BathMate
 14. BathMate
 15. BathMate
  Bathmate Hydromax X50 Xtreme

  1 995 kr

  Ordinarie pris 2 495 kr

 16. nsnovelties
  Renegade Bolero Pump
  299 kr
  Finns i flera färger!  
  Total längd 23cm
 17. nsnovelties
  Renegade Man Up Pump
  599 kr
  Total längd 23cm
 18. PumpWorx
  Vibrating Head Trainer
  679 kr
  Total längd 11cm
  Diameter 7.2cm
 19. PumpWorx
 20. BathMate
 21. PumpWorx
  Rechargeable 3-Speed Auto-Vac Penis Pump
  1 299 kr
  Total längd 29cm
  Diameter 6.6cm
 22. Seven Creations
  Auto Pump
  549 kr
Stigande ordning

Penispump


Penispumpen är en av de produkter ämnade för mannens sexuella vällust som för många omgärdas av oklarheter. Trots att den är en av de mest väletablerade och pålitliga produkterna för att förhöja mannens sexuella upplevelser, är det många som inte vet hur den fungerar och vad den är bra för. Penispumpen tjänar framförallt för att ge förlängd penis och hårdare erektion. Den är därmed lika användbar vid onani som under sexuellt umgänget med en partner. Konstruktionen består av en lufttät kammare som är kopplad till en pumpmekanism vilken antingen drivs manuellt eller med el. När man för in penisen i den mjukt tätade kammaren och pumpar ut luft uppstår vakuum. Detta gör att blodkärlen i penisen utsätts för mindre tryck och kan utvidgas. Blod rusar då in i könet vilket gör att det sväller och blir styvt. När penispumpen sedan tas bort har ett tryck byggts upp som gör penisen extra hård och redo för att upptäcka intensivare njutning och explosivare orgasmer.

Erektionshjälp eller bara hårdare stånd

Vare sig man vill erkänna det eller inte är ståndet viktigt för mannens självkänsla. Att känna sig maskulin och attraktiv är viktigt för att både kunna få och ge sexuell tillfredställelse. Ett kraftigt stånd är intimt sammankopplat med mannens prestationsförmåga i sängen. Penispumpen har länge varit ett erkänt hjälpmedel för män med erektionsbekymmer. Oavsett om det är en tillfällig eller långvarig situation underlättar penispumpen effektivt erektionen. Det kan också vara spännande att bara få utforska hur hård erigerad penis man kan få som man. Penispumpen fungerar alltså utmärkt även för att pröva på en förhöjd känsla i sexlivet. När penisen väl är uppumpad bör man använda sig av en penisringför att varaktig behålla ståndet under den sexuella leken. Även om somliga påstår att penispumpen permanent kan förstora penis över längre tid bör den framförallt betraktas som ett tillfälligt hjälpmedel för att i stunden öka erektionen.

Onanera och experimentera med en penispump

Penispumpar kan också användas för onani. När man pumpar ut luften upplevs en skön stimulerande sugeffekt över könet. Det finns också pumpar som inte bara är utformade för att ge erektion, utan också för att ge mannen ett alldeles speciellt välbehag. Hos oss på vuxen.se kan du exempelvis hitta modeller som är utrustade med vibratorer för att ge skaftet på penisen intensiv njutning, eller med hjälp av vatten göra stunderna i badet och duschen extra sköna. För att uppnå skönast möjliga effekt är det en god idé att raka sig runt penisskaftet och applicera glidmedel på könet.

Laddar