&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Glidmedel - gör alla heta stunder lite bättre

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 186 produkter
 1. ID
 2.  
 3. ID
 4. Durex
 5. Wicked Sensual Care
 6. ID
 7. Pjur
 8. ID
  ID Sensations
  59 kr
 9. Wicked Sensual Care
 10. ID
 11. RFSU
 12. Shots
 13. Wicked Sensual Care
 14.  
 15. Lelo
 16. Wicked Sensual Care
 17. Mixgliss
Stigande ordning

Glidmedel

Det finns få saker som kan förbättra sex och onani lika mycket som ett bra glidmedel. Här på Vuxen hittar du en mängd av olika varianter med härliga smaker och lukter. Experimentera med vatten- eller silikonbaserat glid och hitta den som passar dig, dina leksaker eller partner bäst. Våra priser gör att du enkelt och diskret kan klicka hem flera olika förhöjande medel och testa dig fram. Varför inte ta hem några olika glid med lukt av hallon, vattenmelon eller mango redan ikväll?

Glidmedel för alla heta stunder

På Vuxen.se finner du leksaker och tillbehör för ett bättre sexliv. Bläddra igenom vårt utbud av vuxenleksaker och sexiga underkläder och hitta inspirationen att överraska dig själv eller din partner med. Våra leksaker och kläder, i kombination med ett väldoftande glidmedel, ger dig rätt ingredienser för en het kväll. Vi har plockat på oss glidmedel från de mest välkända varumärkena för att du ska kunna välja fritt och hitta ett som passar dina behov. Gillar du att leka i duschen eller i sovrummet? Föredrar du leksaker, en partner eller en kombination av dem båda? Oavsett vad du gillar så har vi det du behöver i form av härliga glidmedel som tar njutningen till nya nivåer. Vi har medel som är antingen fördröjande, kylande, bedövande, värmande eller stimulerande - något för alla stunder. Några av våra glid passar bättre till analsex medan andra lämpar sig bättre för leksaker eller oralsex. Vi ser till att leverera både diskret och blixtsnabbt, vilket betyder att du kan använda ditt nya glid redan efter några dagar.

Vuxen.se - spännande leksaker och tillbehör av bästa kvalité

Vi lägger fokus på produkter som förbättrar ditt sexliv och gör det skönare i varje stund. Våra glidmedel finns tillgängliga i olika lukter och för alla tillfällen. Vad sägs om ett glidmedel med smak av champagne och jordgubbar? Det passar perfekt för oralsex och är en perfekt start på en het kväll. Är du osäker på vilket glidmedel som passar dig? Börja med en vattenbaserad variant som fungerar bra när ni börjar ha sex eller om du leker med exempelvis en dildo. Se dock till att du använder ett glid som passar ihop med dina sexleksaker eller kondomer. Silikonbaserade glid har exempelvis en långvarig glidförmåga men bör generellt sett inte användas tillsammans med leksaker i silikonmaterial. Vi har både leksaker och glid som fungerar utmärkt tillsammans så se till att ha många timmar till hands och experimentera dig fram med hjälp av våra härliga produkter. På Vuxen.se har vi allt i eget lager och garanterar en 100 % diskret leverans. Kom ihåg att besöka vår populära blogg för massor av härlig inspiration.

"
Laddar