Lösvaginor och alla tillbehör - njut oftare och mer

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 332 produkter
 1. Pipedream
 2. Pipedream
  PDX Elite EZ-Grip Stroker
  399 kr
  Färg Svart
  Total längd 13.2 cm
 3. Pipedream
  PDX Elite Sure Grip Stroker
  599 kr
  Total längd 13.7 cm
 4. Pipedream
  PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker
  499 kr
  Total längd 18.5 cm
 5. Pipedream
  PDX Elite Air-Tight Oral Stroker
  499 kr
  Total längd 18.5 cm
 6. Pipedream
  PDX Elite Air-Tight Anal Stroker
  499 kr
  Total längd 18.5 cm
 7. Pipedream
 8. Pipedream
 9. Pipedream
 10. Pipedream
 11. Pipedream
 12. Pipedream
  PDX Elite Vibrating Roto-Teazer

  995 kr

  Ordinarie pris 1 095 kr

 13. Pipedream
  EZ-Grip Stroker
  399 kr
  Total längd 13.2 cm
 14. Pipedream
  EZ-Grip Stroker - Red
  399 kr
  Färg Röd
  Total längd 13.2 cm
 15. Pipedream
  Deluxe Mega-Bator
  1 995 kr
 16. Pipedream
 17. Orion
  Lifetime Stroker - Black
  995 kr
  Färg Svart
  Total längd 20 cm
  Diameter 2 cm (flexible)
 18. Orion
  Lifetime Stroker - Flesh
  995 kr
  Färg Hudfärg ljus
  Total längd 20 cm
  Diameter 2 cm (flexible)
 19.  
  SENSEMAX - SENSETUBE SLEEVE
  249 kr
  Färg Vit
 20.  
  SENSEMAX SENSETUBE WALL MOUNT
  169 kr
  Färg Vit
 21. Hustler
  Hustler Barely Legal Anal Stroker
  349 kr
  Färg Hudfärg ljus
 22. Hustler
  Hustler Vibrating Anal Stroker
  449 kr
  Färg Hudfärg ljus
 23. Hustler
  Hustler Barely Legal Blow Job
  349 kr
  Färg Hudfärg ljus
 24. Hustler
  Hustler Barely Legal Vibrating Blow Job
  449 kr
  Färg Hudfärg ljus
Stigande ordning

Lösvaginor

Den mest populära leksaken för killar är utan tvekan våra härliga lösvaginor. Hos oss på Vuxen.se hittar du en mängd varianter som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en handhållen modell och kombinera gärna med våra väldoftande glidmedel. Om du gillar de små varianterna kommer du att älska Pipedreams produkter i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande sexleksaker. Du hittar allt och lite till hos oss på Vuxen.se.

Lösvaginor - alltid en skön stund nära till hands

Med lösvaginor från Vuxen.se kommer du alltid ha en möjlighet till njutning. Våra modeller finns i många olika utföranden och du hittar lätt en modell som passar dina behov. Gillar du att ha mindre modell som passar i nattduksbordet och går att ta med på längre resor? Föredrar du mer handfasta produkter som eggar fantasin? På Vuxen.se har vi den populära Fleshlight-serien som tar din onani till nya höjder och återfinns i olika storlekar men med samma goda kvalité. Välj mellan lösvaginor som är utformade efter kända porrstjärnor eller hämta hem en variant i spännande färger. Om du vill ha en större modell att leka med hemma är Fuck-Me-Silly-serien från Pipedreams att rekommendera. Dessa onanitillbehör går inte att jämföra med det du är van vid, du måste helt enkelt testa själv. Förutom lösvaginor hittar du även bakdelar i naturlig storlek och med några enkla klick kan du få hem din nya leksak i en diskret förpackning. På Vuxen.se lägger vi största fokus på din njutning och säkerhet.

Kombinera dina leksaker med spännande tillbehör

Med hjälp av lösvaginor från Vuxen.se är din njutning garanterad. Våra produkter finns för olika behov och du hittar lätt olika varianter som passar i antingen sovrummet, duschen eller tillsammans med någon du tycker om. Använder du våra lösvaginor för att förbättra din uthållighet eller för att förhöja upplevelsen med dina favoritfilmer? Klicka hem våra väldoftande glidmedel och märk skillnaden direkt. Du kan använda våra vatten- och silikonbaserade glidmedel tillsammans med sexleksaker eller med din partner. Se till att följa våra enkla riktlinjer så att glidmedlet inte skadar din nyinköpta leksak. Är du ute efter en helkväll som skakar om din och din partners värld? Våra vibrerande penisringar sätter pricken över i:et och ger er båda en njutning som ni aldrig upplevt tidigare. Kombinera med våra härliga underkläder till män. Bär dem under dina vanliga kläder eller visa upp dem för din partner. Med hjälp av Vuxen.se och våra sexiga leksaker är du bara ett knapptryck ifrån ny och spännande njutning. Testa du också!

Laddar