Lösvaginor och alla tillbehör - njut oftare och mer

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 315 produkter
 1. Hustler
  Hustler Barely Legal Anal Stroker
  349 kr
  Färg Hudfärg ljus
 2. Hustler
  Hustler Vibrating Anal Stroker
  449 kr
  Färg Hudfärg ljus
 3. Hustler
  Hustler Barely Legal Blow Job
  349 kr
  Färg Hudfärg ljus
 4. Hustler
  Hustler Barely Legal Vibrating Blow Job
  449 kr
  Färg Hudfärg ljus
 5. Hustler
 6. Fleshlight
 7. Calexotics
  Dr. Joel Kaplan 5-Function Stroker

  Ej i lager

  399 kr
  Färg Svart
  Total längd 21.5cm
  Diameter 7cm
 8. Fleshlight
 9.  
  SENSEMAX SENSEBAND
  429 kr
  Finns i flera färger!  
 10. Tenga
  TENGA FLEX WHITE
  399 kr
  Färg Vit
 11. Tenga
  TENGA FLEX BLACK
  399 kr
  Färg Svart
 12. Swedens Finest
 13. Swedens Finest
 14. Swedens Finest
 15. Fleshlight
 16. Fleshlight
 17. Fleshlight
 18. Fleshlight
 19. Fleshlight
 20. Fleshlight
 21. Sir Richards
 22. Fleshlight
 23. Fleshlight
 24. Fleshlight
Stigande ordning

Lösvaginor

Den mest populära leksaken för killar är utan tvekan våra härliga lösvaginor. Hos oss på Vuxen.se hittar du en mängd varianter som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en handhållen modell och kombinera gärna med våra väldoftande glidmedel. Om du gillar de små varianterna kommer du att älska Pipedreams produkter i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande sexleksaker. Du hittar allt och lite till hos oss på Vuxen.se.

Lösvaginor - alltid en skön stund nära till hands

Med lösvaginor från Vuxen.se kommer du alltid ha en möjlighet till njutning. Våra modeller finns i många olika utföranden och du hittar lätt en modell som passar dina behov. Gillar du att ha mindre modell som passar i nattduksbordet och går att ta med på längre resor? Föredrar du mer handfasta produkter som eggar fantasin? På Vuxen.se har vi den populära Fleshlight-serien som tar din onani till nya höjder och återfinns i olika storlekar men med samma goda kvalité. Välj mellan lösvaginor som är utformade efter kända porrstjärnor eller hämta hem en variant i spännande färger. Om du vill ha en större modell att leka med hemma är Fuck-Me-Silly-serien från Pipedreams att rekommendera. Dessa onanitillbehör går inte att jämföra med det du är van vid, du måste helt enkelt testa själv. Förutom lösvaginor hittar du även bakdelar i naturlig storlek och med några enkla klick kan du få hem din nya leksak i en diskret förpackning. På Vuxen.se lägger vi största fokus på din njutning och säkerhet.

Kombinera dina leksaker med spännande tillbehör

Med hjälp av lösvaginor från Vuxen.se är din njutning garanterad. Våra produkter finns för olika behov och du hittar lätt olika varianter som passar i antingen sovrummet, duschen eller tillsammans med någon du tycker om. Använder du våra lösvaginor för att förbättra din uthållighet eller för att förhöja upplevelsen med dina favoritfilmer? Klicka hem våra väldoftande glidmedel och märk skillnaden direkt. Du kan använda våra vatten- och silikonbaserade glidmedel tillsammans med sexleksaker eller med din partner. Se till att följa våra enkla riktlinjer så att glidmedlet inte skadar din nyinköpta leksak. Är du ute efter en helkväll som skakar om din och din partners värld? Våra vibrerande penisringar sätter pricken över i:et och ger er båda en njutning som ni aldrig upplevt tidigare. Kombinera med våra härliga underkläder till män. Bär dem under dina vanliga kläder eller visa upp dem för din partner. Med hjälp av Vuxen.se och våra sexiga leksaker är du bara ett knapptryck ifrån ny och spännande njutning. Testa du också!

Laddar