Lösvaginor och alla tillbehör - njut oftare och mer

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 306 produkter
 1. Swedens Finest
 2. Swedens Finest
 3. Swedens Finest
 4. Fleshlight
 5. Fleshlight
 6. Fleshlight
 7. Fleshlight
 8. Fleshlight
 9. Fleshlight
 10. Sir Richards
 11. Fleshlight
 12. Fleshlight
 13. Fleshlight
 14. Fleshlight
 15. Fleshlight
 16. Fleshlight
 17. Lingox
  Private Stars Amarna Miller - Oralsex

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 18. Lingox
  Private Stars Amarna Miller - Pussy

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 19. Lingox
  Private Stars Amarna Miller - Anal

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 20. Lingox
  Private Stars Anna Rose - Oralsex

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 21. Lingox
  Private Stars Anna Rose - Pussy

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 22. Lingox
  Private Stars Anna Rose - Anal

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 23. Lingox
  Private Stars Luna Rival - Oralsex

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

 24. Lingox
  Private Stars Luna Rival - Pussy

  599 kr

  Ordinarie pris 699 kr

Stigande ordning

Lösvaginor

Den mest populära leksaken för killar är utan tvekan våra härliga lösvaginor. Hos oss på Vuxen.se hittar du en mängd varianter som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en handhållen modell och kombinera gärna med våra väldoftande glidmedel. Om du gillar de små varianterna kommer du att älska Pipedreams produkter i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande sexleksaker. Du hittar allt och lite till hos oss på Vuxen.se.

Lösvaginor - alltid en skön stund nära till hands

Med lösvaginor från Vuxen.se kommer du alltid ha en möjlighet till njutning. Våra modeller finns i många olika utföranden och du hittar lätt en modell som passar dina behov. Gillar du att ha mindre modell som passar i nattduksbordet och går att ta med på längre resor? Föredrar du mer handfasta produkter som eggar fantasin? På Vuxen.se har vi den populära Fleshlight-serien som tar din onani till nya höjder och återfinns i olika storlekar men med samma goda kvalité. Välj mellan lösvaginor som är utformade efter kända porrstjärnor eller hämta hem en variant i spännande färger. Om du vill ha en större modell att leka med hemma är Fuck-Me-Silly-serien från Pipedreams att rekommendera. Dessa onanitillbehör går inte att jämföra med det du är van vid, du måste helt enkelt testa själv. Förutom lösvaginor hittar du även bakdelar i naturlig storlek och med några enkla klick kan du få hem din nya leksak i en diskret förpackning. På Vuxen.se lägger vi största fokus på din njutning och säkerhet.

Kombinera dina leksaker med spännande tillbehör

Med hjälp av lösvaginor från Vuxen.se är din njutning garanterad. Våra produkter finns för olika behov och du hittar lätt olika varianter som passar i antingen sovrummet, duschen eller tillsammans med någon du tycker om. Använder du våra lösvaginor för att förbättra din uthållighet eller för att förhöja upplevelsen med dina favoritfilmer? Klicka hem våra väldoftande glidmedel och märk skillnaden direkt. Du kan använda våra vatten- och silikonbaserade glidmedel tillsammans med sexleksaker eller med din partner. Se till att följa våra enkla riktlinjer så att glidmedlet inte skadar din nyinköpta leksak. Är du ute efter en helkväll som skakar om din och din partners värld? Våra vibrerande penisringar sätter pricken över i:et och ger er båda en njutning som ni aldrig upplevt tidigare. Kombinera med våra härliga underkläder till män. Bär dem under dina vanliga kläder eller visa upp dem för din partner. Med hjälp av Vuxen.se och våra sexiga leksaker är du bara ett knapptryck ifrån ny och spännande njutning. Testa du också!

Laddar