Sexleksaker för killar har aldrig varit skönare!

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 906 produkter
 1. NMC
 2.  
 3.  
 4. You2Toys
  Penis Plug Sperm Stop
  149 kr
  Färg Blå
  Total längd 9.6 cm
  Införbar längd 8 cm
  Diameter 0.4 cm - 1.6 cm
 5. You2Toys
  Penis Plug Piss Play
  149 kr
  Färg Svart
  Total längd 11.8 cm
  Införbar längd 10.7 cm
  Diameter 0.7-1.3 cm
 6. You2Toys
  Penis Plug with Glans Ring
  199 kr
  Färg Grå
  Total längd 6.3 cm
  Införbar längd 4.5 cm
  Diameter 0.3 - 0.8 cm
 7. Fun Factory
  FUN FACTORY BOOTIE RING
  349 kr
  Färg Svart
 8. You2Toys
  Penis Sleeve with Clitoris Stimulator
  249 kr
  Total längd 17 cm
  Diameter 3.2 cm
 9. Swedens Finest
 10. Swedens Finest
 11. Swedens Finest
 12. Fleshlight
 13. Fleshlight
 14. Fleshlight
 15. Fleshlight
 16. Fleshlight
 17. Fleshlight
 18. Fleshlight
 19. Easy Toys
  Silicone Penis Plug With Pull Ring
  119 kr
  Färg Svart
  Total längd 16 cm
  Införbar längd 12 cm
  Diameter 0.1 - 0.5 cm
 20. Easy Toys
  Hollow Silicone Penis Plug With Pull Ring
  119 kr
  Färg Blond
  Total längd 13.5 cm
  Införbar längd 10cm
  Diameter 0.3 - 0.6 cm
 21. Orion
 22. Orion
  Glans Ring and Dilator
  199 kr
  Färg Lila
  Total längd 4.5 cm
  Diameter 0.3 - 0.8 cm
 23. Orion
  Sweet Smile Knocking P-spot vibrator

  Ej i lager

  995 kr
  Färg Svart
  Total längd 13.9 cm
  Införbar längd 9.5 cm
 24. nsnovelties
Stigande ordning

Sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar kan vara allt från hjälpmedel som gör dig till en bättre älskare till leksaker som förhöjer lusten och upplevelsen när du ensam tillfredsställer dig själv. Utbudet av sköna leksaker har växt explosionsartat de senaste åren och tekniska framsteg har gjort att du kan njuta som aldrig förr. Vi har de rätta produkterna för såväl dina egna som din partners erogena zoner och vi lovar dig många sköna stunder. Unna dig en rad spännande sexleksaker från oss på Vuxen.se.

Få ett bättre sexliv med sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar är en produktkategori som blir allt populärare hos oss på Vuxen.se. Tidigare har det varit mer accepterat att som tjej ha en dildo hemma på sängbordet och idag är attityden i samhället lika avspänd när det kommer till sexleksaker för killar. Många män väljer att använda leksaker för att stimulera sin prostata, en plats som kallats för mannens motsvarighet till kvinnans G-punkt. Om du aldrig provat detta har du en härlig resa framför dig! Lösvaginor är en annan typ av sexleksaker för killar som är riktigt sköna att använda men också är ett bra sätt att utveckla sin sexuella förmåga inför möten med kvinnor (eller män). Med en Fleshlight, lösvagina eller docka kan du öva på att hålla tillbaka orgasmen och öka din uthållighet. När du har sex med din partner kan du också prova att experimentera med olika penisringar och penisöverdrag som kan göra ert sex skönare. Dagens penispumpar är också effektiva och något vi rekommenderar om du vill ha en riktigt kraftig erektion.

Med nya sexleksaker kan du njuta på nya sätt

I vårt stora utbud av sexleksaker för killar finns det garanterat något för dina behov och personliga smak. Sexleksaker kan förbättra ditt sexliv på många olika sätt; ge dig starkare orgasmer eller helt nya upplevelser och sensationer för såväl dig som din partner. Har du provat Clamps sexleksaker som stimulerar bröstvårtorna och som även kan användas vid bondage? Experimentera även med våra handgjorda Teddy Babes dockor i härlig plysch. De hör till det absolut senaste inom sexdockor och är ett bra exempel på hur långt utvecklingen nått idag. Att ligga med en sexdocka kan vara en mysig, skön och naturtrogen upplevelse som vi tycker att de flesta killar borde unna sig någon gång. Även om det idag är vanligt med sexleksaker för killar vill du kanske ha dina produkter diskret levererade? Vi garanterar snabba och 100 % diskreta leveranser till marknadens lägsta priser. Kolla in vår rabattstege som ger dig förmåner och presenter vid större beställningar. Gör en investering i ditt sexliv, vi har något för alla plånböcker.

"

Laddar