Sexleksaker för killar har aldrig varit skönare!

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 866 produkter
 1. Screaming O
 2. Screaming O
 3. Screaming O
 4. nsnovelties
  RENEGADE RINGS - BLUE
  129 kr
  Färg Blå
 5.  
 6. Swedens Finest
 7. Swedens Finest
  BJHEAD - SANDRA
  199 kr
 8. Be Legendary
 9. Fleshlight
  Fleshlight Jenna Haze Obsession
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 10. Fleshlight
  Fleshlight Tori Black Torrid
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 11. Anal Passion
  ANAL PLEASURE & PERFORMANCE RING
  139 kr
  Färg Svart
  Total längd 10cm
 12. Swedens Finest
 13. Swedens Finest
 14. Swedens Finest
 15. Penthouse
 16. Penthouse
 17. Please Be Kind
  & MAKE HER SCREAM COUPLES KIT
  179 kr
  Färg Svart
 18. Topco
 19. Be Legendary
  A.K.A MR WOODCOCK 3-PACK C-RINGS
  99 kr
  Diameter 3.3 cm
 20. Be Legendary
  A.K.A MR FAT COBRA 3-PACK C-RINGS
  119 kr
  Diameter Stor: 4 cm / Mellan: 3.5 cm / Liten: 3.2 cm
 21. Be Legendary
  A.K.A MR ROCK HARD 3-PACK C-RINGS
  99 kr
  Diameter 3 cm
 22. Swedens Finest
 23. Swedens Finest
 24. The Rabbit Company
  THE PROSTATE RABBIT BLACK
  1 549 kr
  Färg Svart
  Total längd 10.3 cm
  Införbar längd 8.5 cm
Stigande ordning

Sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar kan vara allt från hjälpmedel som gör dig till en bättre älskare till leksaker som förhöjer lusten och upplevelsen när du ensam tillfredsställer dig själv. Utbudet av sköna leksaker har växt explosionsartat de senaste åren och tekniska framsteg har gjort att du kan njuta som aldrig förr. Vi har de rätta produkterna för såväl dina egna som din partners erogena zoner och vi lovar dig många sköna stunder. Unna dig en rad spännande sexleksaker från oss på Vuxen.se.

Få ett bättre sexliv med sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar är en produktkategori som blir allt populärare hos oss på Vuxen.se. Tidigare har det varit mer accepterat att som tjej ha en dildo hemma på sängbordet och idag är attityden i samhället lika avspänd när det kommer till sexleksaker för killar. Många män väljer att använda leksaker för att stimulera sin prostata, en plats som kallats för mannens motsvarighet till kvinnans G-punkt. Om du aldrig provat detta har du en härlig resa framför dig! Lösvaginor är en annan typ av sexleksaker för killar som är riktigt sköna att använda men också är ett bra sätt att utveckla sin sexuella förmåga inför möten med kvinnor (eller män). Med en Fleshlight, lösvagina eller docka kan du öva på att hålla tillbaka orgasmen och öka din uthållighet. När du har sex med din partner kan du också prova att experimentera med olika penisringar och penisöverdrag som kan göra ert sex skönare. Dagens penispumpar är också effektiva och något vi rekommenderar om du vill ha en riktigt kraftig erektion.

Med nya sexleksaker kan du njuta på nya sätt

I vårt stora utbud av sexleksaker för killar finns det garanterat något för dina behov och personliga smak. Sexleksaker kan förbättra ditt sexliv på många olika sätt; ge dig starkare orgasmer eller helt nya upplevelser och sensationer för såväl dig som din partner. Har du provat Clamps sexleksaker som stimulerar bröstvårtorna och som även kan användas vid bondage? Experimentera även med våra handgjorda Teddy Babes dockor i härlig plysch. De hör till det absolut senaste inom sexdockor och är ett bra exempel på hur långt utvecklingen nått idag. Att ligga med en sexdocka kan vara en mysig, skön och naturtrogen upplevelse som vi tycker att de flesta killar borde unna sig någon gång. Även om det idag är vanligt med sexleksaker för killar vill du kanske ha dina produkter diskret levererade? Vi garanterar snabba och 100 % diskreta leveranser till marknadens lägsta priser. Kolla in vår rabattstege som ger dig förmåner och presenter vid större beställningar. Gör en investering i ditt sexliv, vi har något för alla plånböcker.

"

Laddar