&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Fleshlight är en lösvagina för optimal njutning

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 74 produkter
 1. Fleshlight
 2. Fleshlight
  Fleshlight Tera Patrick - Tease
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 3. Fleshlight
  Fleshlight Adriana Chechik - Empress
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 4. Fleshlight
  Fleshlight Flight Aviator
  599 kr
  Total längd 20.32 cm
  Införbar längd 15.24 cm
 5. Fleshlight
  Fleshlight Kendra Sunderland - Angel
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 6. Fleshlight
 7. Fleshlight
 8. Fleshlight
 9. Fleshlight
  Fleshlight Jenna Haze Lust
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 10. Fleshlight
 11. Fleshlight
 12. Fleshlight
 13. Fleshlight
 14. Fleshlight
 15. Fleshlight
 16. Fleshlight
 17. Fleshlight
 18. Fleshlight
 19. Fleshlight
 20. Fleshlight
 21. Fleshlight
 22. Fleshlight
 23. Fleshlight
Stigande ordning

Fleshlight

Sexleksaken fleshlight är världens mest sålda lösvagina

När du är man och är nyfiken på hur stor njutning du kan få genom att leka med dig själv, så finns det många olika typer av sexleksaker som du kan prova. Kanske har du redan testat några av dessa såsom de kompletta sexdockor som kanske inte har gett dig den njutning du sökte, eller så kanske du har provat en av de många lösvaginor som finns, men ändå inte hittat den typ av sexleksak som ger dig den perfekta njutningen. Oavsett om du är ny och nyfiken bland sexleksaker eller om du fortfarande söker efter det som ger det lilla speciella för din privata lek så finns det en lösvagina som heter Fleshlight och har blivit en sensation bland lösvaginor med sin perfekta design och sköna känsla för den bästa tänkbara njutningen.

Fleshlight lösvagina finns i många olika utföranden

Fleshlight lösvagina kan fås i många olika utföranden och kan även köpas i paket med olika tillbehör som förstärker en realistisk känsla och den härliga njutning som du ska få av en sexleksak som verkligen fungerar. Fleshlight kan även fås i olika färger där du kan välja den färg på lösvagina som attraherar just dina känslor. Fleshlight kan du enkelt köpa från vuxen.se, där du alltid kan vara säker på att allt du beställer levereras i diskreta förpackningar. När du handlar hos vuxen.se för ditt behov av sexleksaker så har du alltid 30 dagars öppet köp, om det skulle visa sig att det du köpt inte var det du egentligen sökte. Var dock noga att läsa reglerna för öppet köp innan beställning, så att du inte begår något misstag som gör att du inte kan utnyttja din returrätt.

Övrig information om Fleshlight lösvagina

Annat som gör Fleshlight till en perfekt leksak när du ska leka på egen hand, är att det finns så många tillbehör till denna populära sexleksak. Här hittar du bland annat en värmare som gör att den realistiska känslan av en naturlig vagina förstärks, och kan leda till helt fantastiska upplevelser. I övrigt hittar du även en hållare för tablet så att du samtidigt kan titta på sexfilm samtidigt som du njuter till fullo av din nya favoritleksak Fleshlight.

Laddar