Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vuxen.se är Sveriges största och en av Nordens ledande leverantörer av intimprodukter.

Vi erbjuder omkring 9000 produkter. Du kan köpa dem online via webben eller per telefon 020-12 15 00.

Vi har marknadens bredaste sortiment med allt för sexuellt välbefinnande och ett aktivt sexliv. Allt för att ge dig som kund ett ännu bättre urval.

Vårt stora lager och mycket effektiva logistik gör att du alltid kan räkna med säkra, diskreta och snabba leveranser. Beställningar som inkommer varddagar innan kl 14:00 skickas alltid samma dag som vi får beställningen.

Verksamheten

Verksamheten startade 1997 under namnet vuxendvd med fokus på vuxenfilmer men utvecklades ganska snabbt mot marknaden för sexleksaker och sexuellt välbefinnande. De senaste åren har företaget haft en exceptionellt tillväxt tack vare våra kunder och är idag ledande i Norden inom sexuell hälsa. Vi har som den enda i vår bransh blivit utsett av tidningen Veckans Affärer 2014, 2015 & 2016 till ett av Sveriges snabbväxande Superföretag. E-handel är det hetaste  "buzz wordet" idag men det vi gör är i princip samma sak som på 90-talet vi är ett postorder företag skillnaden är att idag är inte vår tryckta katalog vår viktigaste försäljnings kanal utan vår ebutik som är vår digitala katalog. Vi drivs av samma passion idag som då, blixtsnabba leveranser i diskreta och anonyma paket till marknadens absolut bästa pris utan mellanhänder. 

Marknadens ledande varumärken

Vi jobbar enbart med marknadens största och mest respekterade varumärken. Vi representerar de flesta ledande varumärkena i Sverige och Norden. Vi är Nordisk grossist för kända varumärken som Pipedream. Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, NSnovelties, Rocks-off, Je Joue, Screaming O, ID, Sportsheets, Demoniq, Hustler med flera. 

Egna varumärken

Med vår långa erfarenhet av vad svenskarna gillar i sängen har vi tagit fram produkter under vårt eget varumärke Passion by Sweden med flera undermärken, bla Yellooh! kvalitets leksaker för kvinnor, Be Legendary - för män som vill vara legendariska i sängen, Please Be Kind! - för seriösa fetish och bondage lekar i sängen.  

Helhetsleverantör av intimprodukter både till privatmarknaden och till butiker. 

Vi en helhetsleverantör av intimprodukter till både privatkunder och andra erotikbutiker i Sverige och övriga Norden. 

Vuxen drivs av Purefun Group AB. Omsättningen för räkenskapsåret 2016/17 uppgick till ca 83 miljoner kronor och målsättningen är att nå 100+ miljoner i försäljning per år 2017. 

Kundservice 020-12 15 00 (Mån-Fre 07:00 - 16:00)

Epost: info@vuxen.se

0
  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Beställ innan kl. 14
    Utleverans idag!

  • Diskret leverans,
    anonyma avsändare