Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

 Vuxen.se är en av Nordens största leverantörer av intimprodukter.

Vuxen är en av Nordens ledande, och Sveriges största, leverantörer av intimprodukter. Vi erbjuder omkring 9000 produkter, och du kan enkelt och smidigt klicka hem dina favoriter online via vår webbshop. Vi har marknadens bredaste sortiment, med massvis av produkter för sexuellt välbefinnande och ett aktivt sexliv. Allt för att ge dig som kund det bästa urvalet.

Vårt stora lager samt vår mycket effektiva logistik gör att du alltid kan räkna med säkra, diskreta och snabba leveranser. Beställningar som inkommer vardagar innan kl 14:00 skickas alltid samma dag som vi får beställningen.

Verksamheten

Verksamheten startade 1997 under namnet vuxendvd med fokus på vuxenfilmer, men utvecklades ganska snabbt mot marknaden för sexleksaker och sexuellt välbefinnande. De senaste åren har företaget haft en exceptionell tillväxt tack vare våra nöjda kunder, och är idag ledande i Norden inom sexuell hälsa. Vi har, som den enda aktören i vår bransch, blivit utsedda av tidningen Veckans Affärer till ett av Sveriges snabbast växande “Superföretag” åren 2014, 2015 och 2016. E-handel är det hetaste "buzz wordet" idag, men det vi gör är i princip samma sak som på 90-talet. Vi är ett postorderföretag med skillnaden att det idag inte är vår tryckta katalog som är vår viktigaste försäljningskanal, utan vår e-butik som fungerar som vår digitala katalog. Vi drivs av samma passion idag som då blixtsnabba leveranser i diskreta och anonyma paket till marknadens absolut bästa pris, utan mellanhänder. 

Marknadens ledande varumärken

Vi jobbar enbart med marknadens största och mest respekterade varumärken. Vi representerar de flesta ledande varumärkena i Sverige och Norden, bland annat är vi nordisk grossist för kända varumärken som Pipedream, Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, NSnovelties, Rocks-off, Je Joue, Screaming O, ID, Sportsheets, Demoniq, Hustler med flera. 

Egna varumärken

Med vår långa erfarenhet av vad svenskarna gillar i sängen har vi tagit fram produkter under vårt eget varumärke Passion by Sweden med flera undermärken, bla Yellooh! - kvalitetsleksaker för kvinnor, Be Legendary - för män som vill vara legendariska i sängen, Please Be Kind! - för seriösa fetish- och bondagelekar i sängen.  

Helhetsleverantör av intimprodukter

Vi är en helhetsleverantör av intimprodukter till både privatkunder och andra erotikbutiker i Sverige och övriga Norden. 

Vuxen drivs av Purefun Group AB. Omsättningen för räkenskapsåret 2016/17 uppgick till ca 83 miljoner kronor och målsättningen är att nå 100+ miljoner i försäljning per år 2017. 

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

0
  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Expressfrakt 1-2 dagar leverans till postombud

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare