Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Purefun Group AB

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på vuxen.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

Purefun Group AB
Organisationsnummer: 556744-5209
Mossvägen 10
31441 TORUP
www.vuxen.se

Handla på vuxen.se

Purefun Group AB säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via vuxen.se. Om du skulle ändra dig kan du göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag, och vi är mycket måna om att du som kund ska vara nöjd och känna dig trygg när du handlar hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss. Inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid att försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Purefun Group AB följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser på vuxen.se är inklusive moms. Purefun Group AB använder Qliro (Qliro AB, organisationsnummer 556962-2441) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, men du kan även välja delbetalning med Qliro konto, kortbetalning (VISA & Mastercard) samt Trustly direktbetalning via din bank.

Mer information och villkor om betalning finns i avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Produkter levereras direkt till ditt närmaste postombud, baserat på den adress du uppgivit vid beställning, i samarbete med logistikpartners. Purefun Group AB skickar beställningar under helgfria vardagar. Senaste beställningstidpunkt är kl.14:00 om beställningen skall skickas samma dag. Beställning som inkommer efter kl.14:00 helgfri vardag skickas nästkommande helgfri vardag. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ.

Posten Mypack levereras inom 1-3 helgfria vardagar i samarbete med Posten.

Fraktkostnad

Fraktalternativ och fraktkostnad framgår i kassan och varierar beroende på orderns storlek. 

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Purefun Group AB. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på: info@vuxen.se eller på telefonnummer: 020-12 15 00.

100 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 100 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Purefun Group AB produkter till det värde som du betalt för produkterna inklusive kostnad för frakten till dig.

100 dagars bytesrätt

Du har rätt att byta produkt under 100 dagar från det att produkten levererats till dig. Vid byte av produkter får du ett tillgodohavande hos oss som du kan använda för ett nytt köp.

Mer information och villkor om ångerrätten, öppet köp och bytesrätt finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos Purefun Group AB har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: info@vuxen.se eller via telefon: 020-12 15 00.

Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Vid retur av produkter eller material till Purefun Group AB skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du packar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen. 

 

Fullständiga köpvillkor

 

Versionsnummer: 403-45-392  • 100 dagars öppet köp!

  • Ombud från 35kr
    Hemlev. från 59kr

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare