Penisringar i traditionella och moderna former

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 256 produkter
 1. Blueline
 2. Blueline
  Velcro Cock Ring
  189 kr
 3. Blueline
  Snap Cock Ring
  189 kr
 4. Blueline
 5. Blueline
  Snap Cock Ring
  189 kr
 6. Blueline
 7. Blueline
 8. Orion
  Black Velvet Cock Ring And Plug
  199 kr
  Färg Svart
 9.  
 10. Fun Factory
  FUN FACTORY BOOTIE RING
  349 kr
  Färg Svart
 11. Orion
 12. We Vibe
 13. We Vibe
 14. Sir Richards
 15. Anal Passion
  ANAL PLEASURE & PERFORMANCE RING
  139 kr
  Färg Svart
  Total längd 10cm
 16. Please Be Kind
  & MAKE HER SCREAM COUPLES KIT

  129 kr

  Ordinarie pris 179 kr

  Färg Svart
 17.  
 18. Marc Dorcel
 19. Screaming O
  Screaming O Sport

  Ej i lager

  199 kr
  Finns i flera färger!  
 20. You2Toys
  OptiGasm Per Due Cockring
  549 kr
  Färg Blå
 21. Marc Dorcel
  Dorcel Masterring - Rechargeable
  299 kr
  Färg Svart
  Total längd 5.8 x 4.5 x 3.1 CM
 22. Be Legendary
 23. nsnovelties
Stigande ordning

Penisringar

Penisringar – En av de vanligaste sexleksakerna för män

Bland sexleksaker för män så är penisringar något som är mycket vanligt och populärt. En penisring är något som kan tillföra det lilla extra som behövs för att föra sexlivet och dessnjutningar till en högre nivå och samtidigt bli något som ger en variation i det vanliga traditionella sexet. Penisringen är oftast något som placeras vid penisroten för att förhindra en del av det blod som strömmar ut ur penisen, vilket medför att din erektion blir kraftigare samt att den varar längre. Detta är en sexleksak som finns i olika utföranden och kan passa både för egna lekar samt vid parlekar, och vissa fall i kombination med bondage och fetish.

Rätt val av penisringar kan vara det som gör sexlivet bättre

Som tidigare beskrivet så finns dessa sexleksaker i många olika utföranden. Till att börja med finns de traditionella penisringarna som består av elastisk silikonbas och placeras vid penisroten för bästa möjliga erektion och njutning. Dagens moderna penisringar har även tagit klivet vidare i utvecklingen mot en högre tillfredsställelse av sexleksaker. Bland detta stora sortiment hittar du former av alla slag, där det finns vibrerande ringar och de typer som har flera ringar för kraftigare och bättre effekt. Penisringar kan även vara något som kan kombineras med andra sexleksaker. Exempelvis så kan det vara något så enkelt som sexiga underkläder, som bara det brukar kunna vara något alldeles speciellt för att få fart på intresset och spänningen i sexlivet.

Ett stort sortiment av penisringar och andra sexleksaker hittar du hos vuxen.se

När det gäller att hitta penisringar och alla andra sexleksaker som kan göra ditt sexliv mera spännande och intressant, så finns en av Sveriges mest välsorterade butiker på nätet. Denna butik heter vuxen.se och tillhandahåller alla tänkbara typer av sexleksaker för alla typer av sexlekar. Här hittar du allt från enkla penisringar, dildos och sexiga underkläder till mera avancerade sexleksaker som berör de mera förbjudna sexlekarna inom bondage och fetish genren. När du väljer att handla dina sexleksaker från vuxen.se så får du alltid bästa service, snabba leveranser samt att du får allt paketerat och levererat i diskreta försändelser. Naturligtvis så har du alltid 30 dagars öppet köp enligt konsumentköplagens regler, samt att du även får en fast fraktkostnad av låga 39 SEK, oavsett din beställnings storlek. Välj vuxen.se som din naturliga leverantör av sexleksaker som kan leda till ett mera livfullt och spännande sexliv.

Laddar