&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Penisförlängare - lägg till några extra centimeter

13 Produkt(er)
 1. BathMate
 2. BathMate
  Bathmate Hercules

  648 kr

  Ordinarie pris 679 kr

  Finns i flera färger!  
  Total längd 29 cm
  Diameter 5 cm
 3.  
 4.  
  Male Edge Extra
  1 349 kr
 5.  
  Male Edge Pro
  1 595 kr
 6. BathMate
  Bathmate Hydromax X30

  798 kr

  Ordinarie pris 1 195 kr

  Finns i flera färger!  
  Total längd 29 cm
  Diameter 5 cm
 7. BathMate
 8.  
  Male Edge Basic
  1 199 kr
 9. BathMate
 10. BathMate
  Bathmate X40
  1 149 kr
  Finns i flera färger!  
 11. BathMate
  Bathmate Hydromax X20

  795 kr

  Ordinarie pris 895 kr

  Färg Vit
  Total längd 29cm
  Diameter 5cm
 12. BathMate
 13. BathMate
  MAX OUT
  349 kr
Fallande ordning

Penisförlängare

Händer det att du tittar ned och tycker att din penis skulle kunna behöva ett par extra centimeter? Numera finns det en rad av olika produkter som kan hjälpa dig att få en längre penis utan att behöva ta till kirurgiska ingrepp eller besöka doktorn. På Vuxen.se hittar du massor av penisförlängare som på olika sätt ger dig din efterlängtade längd och omkrets. Klicka hem kompletta kit eller enstaka produkter som ger resultat på kort tid. Du hittar allt du behöver på Vuxen.se.

Diverse penisförlängare och tillbehör

Med hjälp av våra penisförlängare slipper du att besöka sjukhus eller lägga dig under kniven. Det finns en rad hjälpmedel som hjälper dig att uppnå en längre penis på säkra sätt. Bläddra bland välkända märken och hitta penisförlängare till Sveriges bästa priser. Vi har bland annat Bathmate-, Jes Extender- och Andropenis-serien som specialiserat sig på produkter som inte bara hjälper dig att få några extra centimeter, du ökar även din omkrets. Utnyttja dragningskraften och utöka vävnadsmassan för att erhålla goda resultat. På Vuxen.se hittar du en rad av hjälpmedel som är lätta i vikt, enkla att använda och även går att ha under dina vanliga kläder. Du får med tillbehör och kompletta guider som visar dig hur du går tillväga för att använda dina nya produkter. Välj en penisförlängare som passar din nuvarande längd och det resultat du önskar att uppnå. I många av våra produkter är även en linjal inkluderad för att du ska kunna följa utvecklingen. Testa våra storsäljare du också!

Massor av härliga produkter på Vuxen.se

Det roliga slutar inte efter att du har använt våra kvalitativa penisförlängare - det är bara början. Hos oss på Vuxen.se finns fler leksaker och tillbehör som gör ditt sexliv bättre och mer njutbart. Klicka dig vidare för att ta del av en ny värld av njutning i form av spännande leksaker, sexiga underkläder och väldoftande massage- och glidmedel. Har du fått goda resultat med hjälp av våra penisförlängare? Se även till att utöka din uthållighet med hjälp av våra tillbehör för onani och ensamlekar. Vill du överraska någon därhemma? Vad passar då bättre än en utmanande catsuit som sitter snyggt och smickrar hennes kropp? Vi har storlekar för alla kroppsformer och en mängd olika modeller. Testa heltäckande varianter med genomskinligt material eller klicka hem en med öppen gren. Catsuit är både utmanande och en riktig stämningshöjare. Behöver ni ett tillskott i hemmet? Titta då närmare på våra stripstänger och tillbehör. De är både enkla att sätta upp och börja använda. Kom igång och planera en helkväll med våra härliga produkter!

Laddar