&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Glidmedel för analsex, stort urval från Vuxen

Förfina urvalet
Handla utifrån
Förfina urvalet Stäng filtret
Visar 1-24 av 27 produkter
 1. Shots
  Fist It - 500ml
  329 kr
 2. Shots
 3. Shots
 4. Wicked Sensual Care
 5. Sliquid
 6.  
 7. Sensua ON
 8. Mixgliss
 9. Pjur
 10. Pjur
 11. Pjur
  Pjur Power
  199 kr
 12. Mixgliss
 13. ID
 14.  
  Just Glide Anal
  79 kr
 15. ID
 16. Intimate Organics
 17. You2Toys
  Fisting Gel 200ml
  239 kr
 18. Pjur
 19. You2Toys
Stigande ordning

Glidmedel för analsex

Många som inte provat på analsex fantiserar om det. Andra, som integrerat den här typen av sex som en del av sina sexlekar, uppskattar analsex för att det öppnar upp till andra slags njutningar än annan sex. Viktigt är alltid att båda är med på det – om din partner inte vill så är det bara att acceptera. Analsex kan kännas som lite tabubelagt, men är skönt sex för både kvinnor och män om den utförs på rätt sätt, med anal-glidmedel.

Tips i samband med analsex

I ändtarmskanalen finns det inget naturligt glidmedel, så för att göra analsex angenämare gör man rätt i att använda glidmedel för analsex. Det finns mängder av medel som är avsedda för just analsex och som ofta är lite tjockare i sin konsistens än glidmedel för vaginalsex. Glidmedel för analsex kan du också använda för sexleksaker och om du använder kondom, vilket alltid är en bra idé och särskilt när det gäller analsex. Analsex blir bäst med en del förberedelser, som att tömma tarmen och tvätta sig i underlivet en stund innan. Framför allt för en nybörjare kan upplevelsen kännas oangenäm om det blir kladdigt, så även för att skydda sig mot direkt kontakt är kondomer bästa lösningen.

Anal-glidmedel som täcker alla behov

Om du är nybörjare med analsex så har Vuxen glidmedel för analsex i sortimentet som har en lätt känslobedövande effekt. Dessa hjälper till att göra njutningsupplevelsen större. För att säkerställa hygienen finns det även antibakteriella anal-glidmedel, så om det är där skon klämmer så är det här lösningen. Som nybörjare är det viktigt att börja försiktigt. Det finns bra sexleksaker som hjälper till att stegra upplevelsen långsamt, så att den alltid blir njutningsfull för dig. Vi är alla olika känsliga här och det finns de som aldrig uppleveler smärta i samband med analsex, men också de som alltid tycker att det gör lite ont. Glidmedel för analsex är definitivt hjälpmedlet som gör upplevelsen skönare, vilken typ du än är.

Njutning med analsex

Som kvinna kanske du frågar dig vad det kan vara för poäng i att ha analsex, när du kan ha vaginal sex. Runt och i anus finns det erogena zoner och det här området är av den anledningen väldigt känsligt för beröring och alstrar en annan slags njutning än vaginalsex. Du vidgar alltså ditt njutningsregister med analsex med glidmedel för analsex, och om detta är någonting du tycker låter spännande så kan det absolut vara värt att prova. Bara så märker du om det är något för dig. Ta en titt på våra sexleksaker analt och fundera på vilken slags anal stimulans som stämmer för dig.

Laddar