&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Trosor och heta underkläder för både honom och henne

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 244 produkter
 1. Black Level
  Lack string
  Finns i flera färger!  
 2. Maison Close
 3. Cottelli Collection
 4. Cottelli Collection
 5. Cottelli Collection
 6. Ballerina
 7.  
 8.  
 9.  
 10. Maison Close
 11. Baci
 12.  
 13.  
 14.  
 15. Rene Rofe
 16. Noir Handmade
 17. Noir Handmade
 18. Besired
 19. Noir Handmade
 20. Me Seduce
 21. Me Seduce
 22. Me Seduce
 23. Me Seduce
Stigande ordning

Gillar du att klä dig sexigt och egga din partners fantasier? Har du på dig utmanande trosor under dina vanliga kläder för att ge vardagen en spännande twist? Med hjälp av Vuxen.se och några enkla klick kan du få hem underkläder som får igång både dig själv och dem du gillar att visa upp dig för. Ta på dig utmanande kläder som både lockar och får dig att känna dig extra sexig. Bläddra bland heta varianter och spännande trosmodeller hos oss på Vuxen.se.

Utmanande trosor och underkläder

När det är dags för en skön stund föredrar du säkerligen din partner utan underkläder, men ett par sexiga spetstrosor eller string sätter igång fantasin och släpper hämningarna. Upptäck vårt utbud av utmanande trosor och underkläder för att hitta färger, modeller och storlekar som passar dig och dina heta planer. Vi har allt ifrån åtsittande korsetter till inbjudande grenlösa trosor. Var stolt över din kropp och visa upp dina bästa sidor. När du klickar hem smickrande underkläder ifrån Vuxen.se ger du inte bara dig själv en present, du kan vara säker på att även din partner tycker om ditt nyförvärv. Vi har märken och storlekar som passar alla, allt ifrån minsta stringtrosa till plussize, från genomskinligt till mer täckande varianter. Vill du på allvar skaka om din värld kan du titta närmare på våra vibrerande trosor. De har stimulerande kulor som tar njutningen till nya nivåer. Bläddra igenom vårt breda utbud och beställ hem sexiga underkläder och hela kit redan ikväll.

Sexiga trosor, leksaker och tillbehör för alla smaker

Ett par sexiga trosor från Vuxen.se kan vara starten på en perfekt dag tillsammans med din partner eller lekkamrat. Gå till jobbet med dina utmanande underkläder eller skicka en bild som får din partner att ursäkta sig och komma hem direkt. Hos oss hittar du varianter och modeller som passar alla storlekar och smaker. Du kommer snabbt att fastna för vårt stora utbud av heta trosor och underkläder för både honom och henne. Fortsätt din kväll med våra spännande vuxenleksaker och väldoftande glidmedel. Med vår hjälp och inspiration tar det inte lång tid innan kvällen nått sin höjdpunkt - om och om igen. Testa bland annat sexleksaker för fingret eller erotiska brädspel för lekfulla par. Vänta inte med att återupptäcka varandra, se till att hålla er låga vid liv tillsammans med leksaker som för er närmare. Föredrar du att leka ensam har vi ett stort antal leksaker som passar både honom och henne. Alla våra produkter levereras blixtsnabbt och med 100 % diskretion.

"

Laddar