&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexiga underkläder piggare garanterat upp varje sexliv

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 994 produkter
 1. Cottelli Collection
  Lea Shelf Bra + Skirt

  249 kr

  Ordinarie pris 299 kr

 2. Svenjoyment
  Xmas String For Him S-L
  99 kr
  Färg Röd
 3. Mandy Mystery
  White Basque set
  179 kr
 4.  
  Lea Corsage Set
  319 kr
 5. Cottelli Collection
  Stringtrosa Heart S-L
  Färg Röd
  Färg / Material Röd
 6. Cottelli Collection
 7. Cottelli Collection
 8. Cottelli Collection
  Sylvi Overall

  299 kr

  Ordinarie pris 429 kr

 9. Marlies Dekkers
 10. Marlies Dekkers
 11. Marlies Dekkers
 12. Marlies Dekkers
 13. Marlies Dekkers
 14. Marlies Dekkers
 15. Marlies Dekkers
 16. Marlies Dekkers
 17. Marlies Dekkers
 18. Marlies Dekkers
 19. Marlies Dekkers
 20. Marlies Dekkers
 21. Marlies Dekkers
 22. Marlies Dekkers
 23. Marlies Dekkers
 24. Marlies Dekkers
Stigande ordning

Sexiga underkläder

Om det är någonting som har verkan i sängkammaren så är det sexiga underkläder. Man kan bara hålla med om det välkända konstaterandet att det är sexigare med en kropp som döljer delar av sig, än en som är helt naken. Det behöver inte vara särskilt mycket som döljs för att skapa spänning - det är den här effekten sexiga underkläder ska ha.

Bra tips för att köpa rätt

Att investera i sexiga underkläder är ett recept som kryddar ditt sexliv lite extra. Välj modeller som är överraskande och vågade när du framför allt har på dig dem när du vill egga din partner. Om du letar sexiga underkläder att använda när som helst och ofta under dina kläder, så är det funktion i kombination med design som gäller och du gör rätt i att välja produkter som är bekväma samtidigt som de är sexiga. Om du är partnern som vill överraska din tjej med sexiga underkläder som present, så gäller det att förbereda noga, så det inte blir fel. Genom att titta igenom hennes underkläder och skriv upp vilken BH-, och trosstorlek hon använder mest och vilken storlek det är på andra kläder som hon brukar bära kan det bli en lyckad överraskning. Dessutom är det viktigt att pejla vilka slags färger hon tycker om.

Många sexiga underkläder att välja på

Underkläder är en bransch med ett enormt stort utbud och det kan vara svårt att hitta rätt. Online hittar du många underklädesbutiker, och även fysiska butiker finns det naturligtvis mängder av. På Vuxen har vi ett stort sortiment. Vi levererar snabbt och diskret med 30 dagars öppet köp. Hos oss hittar du alla kategorier som passar under sexiga underkläder, alltså inte bara Bh och trosa, utan även catsuit, korsetter, nattplagg, höfthållare och strumpor. Vi är måna om att ha ett sortiment av plussize, för sexiga underkläder ska inte vara begränsade till modellkroppar, utan passa för alla. När du har en ny partner, eller en partner för en natt, är det särskilt viktigt att du skyddar dig. Kondomer är och förblir det enklaste medlet att ta till för att slippa tampas med sviterna av att ha varit oförsiktig, så kolla upp vårt stora utbud. Om du funderar över vad för slags sexleksaker det kan tänkas finnas som du inte känner till ännu, så ger Vuxen en bra översikt. Kanske hittar du någonting nytt att prova på?

Laddar