&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexiga underkläder piggare garanterat upp varje sexliv

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 917 produkter
 1. Kiss Me
  Feel Me
  99 kr
 2. Cottelli Collection
 3. Cottelli Collection
 4. Cottelli Collection
 5. Cottelli Collection
  Net Tights
  129 kr
 6. Cottelli Collection
 7. Ballerina
  Ballerina #300
  179 kr
 8. Ballerina
  Ballerina #301
  179 kr
 9. Ballerina
  Ballerina #302
  179 kr
 10. Ballerina
  Ballerina #303
  179 kr
 11. Ballerina
  Ballerina #305
  179 kr
 12. Ballerina
  Ballerina #307
  179 kr
 13. Ballerina
  Ballerina #309
  179 kr
 14. Ballerina
  Ballerina #310
  179 kr
 15. Ballerina
  Ballerina #311
  179 kr
 16. Ballerina
  Ballerina #317
  179 kr
 17. Orion
 18. Cottelli Collection
 19. Cottelli Collection
 20. Cottelli Collection
 21. Cottelli Collection
  Net Tights
  99 kr
  Färg / Material Svart, Nät
 22. Cottelli Collection
  Leg Gauntlets
  249 kr
 23. Noir Handmade
  Noir Lace Corsage
  995 kr
 24. Maison Close
Stigande ordning

Sexiga underkläder

Om det är någonting som har verkan i sängkammaren så är det sexiga underkläder. Man kan bara hålla med om det välkända konstaterandet att det är sexigare med en kropp som döljer delar av sig, än en som är helt naken. Det behöver inte vara särskilt mycket som döljs för att skapa spänning - det är den här effekten sexiga underkläder ska ha.

Bra tips för att köpa rätt

Att investera i sexiga underkläder är ett recept som kryddar ditt sexliv lite extra. Välj modeller som är överraskande och vågade när du framför allt har på dig dem när du vill egga din partner. Om du letar sexiga underkläder att använda när som helst och ofta under dina kläder, så är det funktion i kombination med design som gäller och du gör rätt i att välja produkter som är bekväma samtidigt som de är sexiga. Om du är partnern som vill överraska din tjej med sexiga underkläder som present, så gäller det att förbereda noga, så det inte blir fel. Genom att titta igenom hennes underkläder och skriv upp vilken BH-, och trosstorlek hon använder mest och vilken storlek det är på andra kläder som hon brukar bära kan det bli en lyckad överraskning. Dessutom är det viktigt att pejla vilka slags färger hon tycker om.

Många sexiga underkläder att välja på

Underkläder är en bransch med ett enormt stort utbud och det kan vara svårt att hitta rätt. Online hittar du många underklädesbutiker, och även fysiska butiker finns det naturligtvis mängder av. På Vuxen har vi ett stort sortiment. Vi levererar snabbt och diskret med 30 dagars öppet köp. Hos oss hittar du alla kategorier som passar under sexiga underkläder, alltså inte bara Bh och trosa, utan även catsuit, korsetter, nattplagg, höfthållare och strumpor. Vi är måna om att ha ett sortiment av plussize, för sexiga underkläder ska inte vara begränsade till modellkroppar, utan passa för alla. När du har en ny partner, eller en partner för en natt, är det särskilt viktigt att du skyddar dig. Kondomer är och förblir det enklaste medlet att ta till för att slippa tampas med sviterna av att ha varit oförsiktig, så kolla upp vårt stora utbud. Om du funderar över vad för slags sexleksaker det kan tänkas finnas som du inte känner till ännu, så ger Vuxen en bra översikt. Kanske hittar du någonting nytt att prova på?

Laddar