&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexiga underkläder piggar garanterat upp varje sexliv

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 1159 produkter
 1. Cottelli Collection
  Neglige Butterfly
  299 kr
 2. Maison Close
 3. Demoniq
  Demoniq YVONE
  599 kr
 4. Ballerina
 5. Demoniq
  MAI Shibari pack
  795 kr
 6. Demoniq
  Azure red set
  399 kr
 7. Baci
  MULTI PATTERN JACQUARD PANTYHOSE
  149 kr
  Färg / Material Svart
 8. Baci
  MULTI PATTERN JACQUARD PANTYHOSE QUEENSIZE
  159 kr
  Färg / Material Svart
 9. Cottelli Collection
  Stay-ups Kiss Me
  169 kr
 10. Demoniq
 11. Ballerina
 12. Ballerina
 13. Demoniq
 14. Demoniq
 15. Demoniq
 16. Ballerina
 17. Ballerina
 18. Ballerina
 19. Maison Close
 20. Cottelli Collection
 21. Cottelli Collection
  Crotchless Tights
  129 kr
 22. Cottelli Collection
  Hold-Up Stockings
  149 kr
 23.  
 24. Cottelli Collection
Stigande ordning

Sexiga underkläder

Om det är någonting som har verkan i sängkammaren så är det sexiga underkläder. Man kan bara hålla med om det välkända konstaterandet att det är sexigare med en kropp som döljer delar av sig, än en som är helt naken. Det behöver inte vara särskilt mycket som döljs för att skapa spänning - det är den här effekten sexiga underkläder ska ha.

Bra tips för att köpa rätt

Att investera i sexiga underkläder är ett recept som kryddar ditt sexliv lite extra. Välj modeller som är överraskande och vågade när du framför allt har på dig dem när du vill egga din partner. Om du letar sexiga underkläder att använda när som helst och ofta under dina kläder, så är det funktion i kombination med design som gäller och du gör rätt i att välja produkter som är bekväma samtidigt som de är sexiga. Om du är partnern som vill överraska din tjej med sexiga underkläder som present, så gäller det att förbereda noga, så det inte blir fel. Genom att titta igenom hennes underkläder och skriv upp vilken BH-, och trosstorlek hon använder mest och vilken storlek det är på andra kläder som hon brukar bära kan det bli en lyckad överraskning. Dessutom är det viktigt att pejla vilka slags färger hon tycker om.

Många sexiga underkläder att välja på

Underkläder är en bransch med ett enormt stort utbud och det kan vara svårt att hitta rätt. Online hittar du många underklädesbutiker, och även fysiska butiker finns det naturligtvis mängder av. På Vuxen har vi ett stort sortiment. Vi levererar snabbt och diskret med 30 dagars öppet köp. Hos oss hittar du alla kategorier som passar under sexiga underkläder, alltså inte bara Bh och trosa, utan även catsuit, korsetter, nattplagg, höfthållare och strumpor. Vi är måna om att ha ett sortiment av plussize, för sexiga underkläder ska inte vara begränsade till modellkroppar, utan passa för alla. När du har en ny partner, eller en partner för en natt, är det särskilt viktigt att du skyddar dig. Kondomer är och förblir det enklaste medlet att ta till för att slippa tampas med sviterna av att ha varit oförsiktig, så kolla upp vårt stora utbud. Om du funderar över vad för slags sexleksaker det kan tänkas finnas som du inte känner till ännu, så ger Vuxen en bra översikt. Kanske hittar du någonting nytt att prova på?

Laddar