Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
Fuck Me Silly Mega Masturbator #2
7 recensioner
2 289 kr
Rek. Pris3 995 krSpara 43%
  • Prisgaranti
  • Life-size – naturlig storlek
  • Fasta bröst med styva bröstvårtor
  • 2 hål (vagina och anus)
  • Realistiskt hudlikt material
  • Texturerad lustgång
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

SNABBFAKTA

Storlek

Totallängd
52 cm

Detaljer

Elasticitet
Töjbar
Kroppsäker & Fri från Ftalater
Styvhet
Mjuk
Textur
Realistisk
Öppningar
Pussy
Egenskaper
Ej vibrerande, Realistisk, Stängd (Creampie)
Artnr
RD175

Produktbeskrivning

Du har förmodligen alltid drömt om en tjej med riktigt stora bröst, här har du en tjej med 80DD som väntar på dig! 

En av de mest realistiska sexleksaker för män som någonsin tillverkats, 6kg mus och torso tillverkat av hudlikt Fantaflesh material.

Recensioner7

Daniel
Den är jättebra och extremt skön att kn*lla, det enda jag tycker var dåligt är att bröstvårtorna är helt platta och inte alls som på bilderna fast det kanske bara var min annars rekommenderar jag den definitivt.
Publicerad2018-07-19
Gustaf
Stora bröst visserligen, men också ganska styva. Är man över medellängden (2m) så kommer dessa bröst sticka in i magen, vilket visserligen är realistiskt, men inte jätteskönt. Båda hålen mynnar ut rakt bak också, så man får ha något under att komma på. Värt att notera att den är ganska otymplig, även fast den är så liten och på grund av de stora brösten har en tendens att böja sig, ibland smärtsamma 180 grader över magen. Själva hålen sitter som andra sagt nära varandra och ett pekfinger kan enkelt gå in i det enda och ut genom det andra. Ingen skillnad i känsla mellan dem heller, i stort sett ingen känsla alls om man jämnför med en fleshligt då den är väldigt töjbar så en hand får definitivt plats. En sak som dock sticker ut, som man kanske inte tänker på, är att den är ganska kall så beroende på hur frusen man är och hur känslig man är att ha sex med en "död kropp" så kanske det är en dealbreaker. Slutsats: Storleken var definitivt en besvikelse, men den fungerar ganska hyfsat på ett höj/sänkbart skrivbord, stående med en handduk under som ändå snart skulle tvättas.
Publicerad2018-06-30
Rikard
Det märks att denna fuck me silly mega masturbator är en mycket exklusiv och genomtänkt vuxenleksak, ända ner på detaljnivå och som jag har svårt att tro lämnar någon man otillfredsställd :) Det enda man möjligtvis kan sakna med denna masturbator är en uppvärmningsstav då den kan vara lite kall i lustgången i början. Men sammantaget är detta en mycket bra och tillfredsställande vuxenleksak för oss män. /Richard
Publicerad2018-06-06
Underbart härlig att kn*lla! Sen kan man lägga en surfplatta med foto på valfri brud man vill sätta på där huvudet ska va :)
Publicerad2018-05-31
Visa alla recensioner

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

0