&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexleksaker för par som vill utvecklas relationen

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 355 produkter
 1. Rocks-Off
 2. Evolved
 3. Evolved
 4. Evolved
 5. Evolved
  Sassy Swirl Silicone Strap-On Set
  599 kr
  Färg Rosa
 6. Evolved
 7. nsnovelties
  Luxe Syren Massager - Pink
  995 kr
  Färg Rosa
 8. YesForLov
  CARESSING FEATHER
  149 kr
 9. We Vibe
  We-Vibe Fling Couples Vibrator

  699 kr

  Ordinarie pris 995 kr

  Färg Rosa
 10. Satisfyer
 11. Fifty Shades of Grey
 12. Fifty Shades of Grey
 13. Fifty Shades of Grey
 14. BathMate
 15. BathMate
 16. BathMate
 17. We Vibe
 18. Passion by Sweden
  Crystal Pleasures Dual Density Reality Dong 17 cm Strap-On
  499 kr
  Färg Blå
  Total längd 15 CM
 19. Passion by Sweden
  Crystal Pleasures Dual Density Reality Dong 20 cm Strap-On
  549 kr
  Färg Röd
  Total längd 15 CM
 20. OhMiBod
  KIIROO - OHMIBOD ESCA PURPLE
  1 095 kr
  Färg Lila
  Total längd 18.5 cm
  Diameter 3.3 cm
 21. You2Toys
  Blowjob Vibrator

  Ej i lager

  399 kr
  Färg Lila
  Total längd 12 cm
  Diameter 1 cm - 2.3 cm
 22. Please Be Kind
 23. Please Be Kind
 24. You2Toys
  Latex Trosa med 2 Dildos
  499 kr
  Total längd 16 cm - (inderpenis 12 cm)
  Diameter 4 cm - (sisäänpäin oleva penis 3,5 cm)
Stigande ordning

Sexleksaker för par

Allt fler par upptäcker att det finns leksaker och hjälpmedel som sätter extra krydda på det bästa i livet. Effekten av bra sex är inte bara njutning i stunden utan även starkare band mellan er i relationen, där är forskningen entydig. Det kan vara svårt att hitta den där extra tändningen när vardagsstressen tränger sig på, vilket är en situation de flesta i en relation kan känna igen sig i. Sexleksaker för par hjälper er att hitta ny inspiration och härliga stunder tillsammans.

Sexleksaker för par som söker det lilla extra

Våra sexleksaker för par ger er nya möjligheter att förverkliga fantasier och utforska varandra på det härligaste av alla tänkbara sätt. Vi har valt att satsa stort och du hittar redskap som gör det enklare att inta nya och spännande ställningar i sängen. För detta ändamål har vi såväl diskreta kuddar som mer tekniskt avancerade produkter. Gillar ni lack och läder eller att olja in varandra? Vi har garanterat de produkter ni letar efter. En annan typ av sexleksaker för par är strap-ons med tillhörande dildos. Med en strap-on kan ni byta roller i sovrummet och det är stark och lärorik upplevelse för många. Här på Vuxen.se hittar ni också en del produkter som är lika roliga som de är sköna! ""Klona en dildo"" är ett kit så låter er göra avgjutningar av hans penis, perfekt för distansförhållanden. Titta på våra olika set om ni söker utvalda produkter som passar bra till er som par. Låt det slå gnistor i ert förhållande!

Med rätt sexleksaker når relationen nya höjder

Med sexleksaker för par kan ni ge er relation en värdefull nytändning eller ta sexlivet till nya, orgasmiska, höjder. Vi har fetish body och playsuits för era mer vågade fantasier samtpenispumpar som ni båda kommer att bli nöjda med. Allt som vibrerar kan också med fördel användas av par under exempelvis förspelet. På Vuxen.se kan du få inspiration och klicka hem sexleksaker för par. Efter många år i branschen har vi samlat på oss en rad kvalitetsprodukter och vi har dessutom allt på hemsidan i vårt eget lager. Det innebär att våra leveranser inte bara är diskreta utan också väldigt snabba. Ni behöver inte sukta länge efter era nya leksaker om ni beställer dem hos oss. En annan bra sak med att vi har stort utbud är att ni hittar leksaker och hjälpmedel i alla prisklasser och storlekar. Vissa av våra produkter kan ni ta med er i en handväska medan andra, mer avancerade, hjälpmedel som exempelvis stripstänger och gungor passar som inredning i ert mest privata rum.

"

Laddar