&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

BDSM - rollspel och leksaker för erotiska upplevelser

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 702 produkter
 1. You2Toys
 2. Sextreme
  Electro Sex Set
  1 195 kr
 3. Mystim
  Mystim Pure Vibes
  995 kr
 4. Mystim
  Mystim Proper Finn Dilator
  799 kr
  Total längd 21cm
  Diameter 1cm
 5. Mystim
 6. Bad Kitty
 7. Sextreme
  Nipple Clamps With Screws
  249 kr
  Färg Silver
 8. Demoniq
  Lili Hals & handsmycke med kedja i spets
  369 kr
  Färg Svart
  Färg / Material Metall, Spets
 9. Demoniq
  Judith Hals & handsmycke med kedja
  369 kr
  Färg Svart
  Färg / Material Svart, Metall
 10. Guilty Pleasure
  LEG GARTER BELT
  349 kr
 11. Bad Kitty
 12. Bad Kitty
 13.  
  Bad Kitty Flogger
  179 kr
 14. Bad Kitty
 15. Bad Kitty
 16. Me Seduce
 17. Me Seduce
 18. Me Seduce
 19. Me Seduce
  Me Seduce Cat Mask MK 05 - Red
  149 kr
  Färg Röd
 20. Me Seduce
  Me Seduce Cat Mask MK 06 - Black
  149 kr
  Färg Svart
 21. Me Seduce
  Me Seduce Cat Mask MK 07 - White
  149 kr
  Färg Vit
 22. Me Seduce
  Me Seduce Mask MK 08 - Red
  149 kr
  Färg Röd
 23. Me Seduce
  Me Seduce Mask MK 09 - Black
  149 kr
  Färg Svart
 24. Me Seduce
  Me Seduce Mask MK 10 - White
  149 kr
  Färg Vit
Stigande ordning

BDSM - erotik med rollspel och leksaker

Är du nyfiken på BDSM? På Vuxen vill vi gärna ge dig inspiration och tips för att göra ditt sexliv mer varierat med leksaker och rollspel. Många kan tycka att det är väldigt upphetsande att till exempel ha all kontroll, eller att inte ha den alls, i en erotisk situation. Möjligheterna är nästan oändliga och med en del leksaker finns det många sätt att utforska sin sexualitet på. Många BDSM-utövare menar att det är deras läggning. Vad står bokstäverna för? B: Bondage (att binda fast eller bli fastbunden på olika sätt). D: Dominans (bestämma, dominera). S: Submission (undergivenhet) och Sadism (att tycka om att ge smärta). M: Masochism (att njuta av smärta). Att alla inblandade har det bra och har samtyckt till vad som sker är grundläggande. Använd gärna stoppord, som till exempel grönt eller rött, för att tala om för din partner att allt är bra eller om du vill pausa det som händer.

BDSM - några spännande tips

BDSM kan innebära väldigt mycket och med en del enkla medel kan du komma långt. Att ha på sig, eller sätta på någon, hand- och fotbojor samt en ögonbindel kan ge hisnande upplevelser av spänning, kontroll och kontrollförlust. Vill man sedan experimentera vidare med smärta finns det många olika sätt att gå tillväga. Ett par bröstklämmor eller en piska av något slag kan vara ett bra sätt att börja. Om du ska prova redskapen på en partner är det alltid bra att prova på dig själv först. Det gör att du får en uppfattning om hur det känns. Det finns flera klassiska rollspel som man kan hämta inspiration ifrån för att få en känsla av dominans och undergivenhet. Är du kanske en busig kille som får komma till den stränga fröken för kvarsittning? Sekreteraren har kanske haft alldeles för utmanande kläder på sig och får komma in till chefen för samtal? Någon kanske måste gå till doktorn för att få en undersökning och får helt plötsligt prova på både dildo och analplugg! Genom BDSM kan du hitta nya spännande vägar för att nå njutning.

Tips på leksaker, materialvård och analhygien

När det kommer till BDSM finns det många leksaker att använda sig av för att skapa extra spänning. Vi rekommenderar att man läser instruktionerna ordentligt för att få leksakerna att hålla längre och bevara god hygien. Man kan till exempel använda sig av analpluggar som kan bäras under kläder eller vid penetrationssex för att få en ökad känsla. Om man vill roa sig analt på egen hand, eller kanske fått order från en dominant partner (vilket inte är helt ovanligt när det handlar om BDSM), finns leksaken fleshjack. Gillar du att ge anal penetration? Då är leksaken perfekt. För optimal analhygien finns det olika slags rengöringsprodukter och glidmedel. Tänk också på att inte växla mellan anal och vaginal penetration utan att tvätta leksaken eller kroppsdelen i fråga. Det finns vissa material som är väldigt känsliga för vissa typer av rengöringsprodukter. Se till att använda rätt produkter för rätt leksaker, oavsett om det gäller en piska i läder, ett vibrerande ägg, analpluggar eller dildos. Testa BDSM med hjälp av Vuxen - erotik för både kroppen och hjärnan.

Laddar