&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Kondomer från Vuxen med hög kvalitet och stort utbud

Förfina urvalet
Handla utifrån
Förfina urvalet Stäng filtret
Visar 1-24 av 54 produkter
 1. Secura
 2. RFSU
 3. Secura
 4. Secura
 5. Secura
 6. Skins
  Skins Kondom Mix
  29 kr
 7. RFSU
  RFSU Thin 30-pack
  169 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd - 52 mm - tjocklek 0,05 mm.
 8. RFSU
 9. RFSU
  RFSU Profil 30-pack
  169 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd 52 mm - tjocklek 0,06 mm
 10. RFSU
  RFSU Näkken 30-pack
  169 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd 52 mm - tjocklek 0,06 mm.
 11. Secura
 12. Skins
 13. Skins
  Skins Ultra Thin
  79 kr
 14. Secura
 15. RFSU
  RFSU Thin 10-pack
  69 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd 52 mm - tjocklek 0,05 mm
 16. RFSU
  RFSU Profil 10-pack
  69 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd 52 mm - tjocklek 0.06 mm
 17. RFSU
 18. Skins
  Skins Natural
  29 kr
 19. Secura
 20. RFSU
  RFSU Grande 30-pack
  189 kr
  Total längd Längd 190 mm - bredd 53 mm - tjocklek 0,07 mm
 21. Secura
 22. RFSU
  RFSU Näkken 10-pack
  69 kr
  Total längd Längd 185 mm - bredd 52 mm - tjocklek 0,06 mm.
 23. Skins
Stigande ordning

Kondomer

Kondomer är det vanligaste och enklaste sättet att skydda sig mot könssjukdomar och oönskade graviditeter. I motsats till många andra preventionsmedel, så behöver inte användandet av kondomer planeras, utan de kan helt spontant komma till insats. Säker sex är oerhört viktigt och när du provar på nya sexlekar och kanske känner dig lite osäker är det skönt att veta att det finns kondomer som ser till att de lekar du är med i inte får negativa följder.

Hitta rätt i en djungel av kondomer

Kondomer har funnits länge, för även innan tekniken hade utvecklat latex och mjuk plast så behövde vi skydd av det här slaget som gjorde att vi kunde ha sex för njutningens skull och utan att ta konsekvenserna av oönskade graviditeter och könssjukdomar. De material man använde då var inte så tillförlitliga som de vi har idag, men idén var densamma. Det har hänt en hel del inom kondomens utveckling och idag är utbudet enormt stort och väldigt brett. Det handlar om olika former, smaksättningar, storlekar och färger. Det handlar om tricks som förlänger erektionen och som stimulerar slidan, och det handlar om att göra användandet av en kondom till en kul grej och inte bara en plikt. Det är faktiskt riktigt kul och sexigt att använda en kondom, så ta inte första bästa när du ska köpa, utan ta några minuter för att verkligen välja något som passar just dig.

I valet och kvalet

Vi på Vuxen är måna om att ha ett stort sortiment av kondomer. Vi har produkter både med och utan latex för att göra livet lättare för allergiker, och vi har modeller med penisring för de som vill ha erektion längre. Det finns kondomer i riktigt tunn latex som släpper igenom kroppsvärmen för en känsla som ligger så nära huden som möjligt, och det finns produkter som är behandlade med fördröjningsmedel när du vill ha sex riktigt länge och fördröja utlösningen. Välj modeller med knottror eller räfflor om du vill stimulera slidan lite extra, och om du gillar oralsex så finns det kondomer med till exempel jordgubbssmak.

Ett par sexleksaker för män

Det råder en del oklarheter kring penispumpar, men i grund och botten är det ett enkelt hjälpmedel för män som vill bättra på sin erektion eller förlänga penis. Det är dessutom en utmärkt leksak för onani. Om du använder penispumpen som förberedelse för sexlekar bör den användas tillsammans med penisringar för ett varaktigt stånd.

Laddar