Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Semestersex

Så får du bättre sex i sommar

Det är högsäsong för lust– Vuxen.se vet hur du vässar semestersexet

Semestertider är mer än bara avkoppling och resor. Solen får oss på bättre humör och vi söker såväl nya partners som ökad spänning under ledigheten. Och det finns flera sätt att hotta upp sommarsexet – här är 10 heta tips!

1. Planera sexlivet
Alla planerar semestern i detalj men väldigt få gör planer när det kommer till sexlivet och även om det må låta osexigt har det sina fördelar att struktera era sexaktiviteter. Prata med varandra och förhandla så att ni båda två blir nöjda. När, var och hur vill ni ha sex?

2. ...men glöm inte spontaniteten
Fördelen med semestern är att du lämnar vardagen hemma. Du behöver inte tänka på tvättider eller när du ska hämta på dagis. Ha sex när andan faller på och våga gå utanför det traditionella morgon- och kvällssexet.

3. Gör en lista
Ett par har som mest sex i förälskningsstadiet av sin relation och det är lätt att ha sex på slentrian. Semestern är ett perfekt sätt att resa tillbaka i er relation och ta en promenad på memory lane of sex. Gör en lista på 15 saker som ni gjorde i början av er relation men som ni inte gör längre – och beta av två saker om dagen.

4. Utmana er själva
Nöj er inte bara med att göra sådant som ni brukade göra förut. Utforska era fantasier tillsammans och gör något som ni aldrig har gjort tidigare. Vilken sexuell fantasi vill ni förverkliga?

5. Ha närkontakt
Kvinnans hud är tack vare östrogen full av njutningspunkter och smekningar utlöser hormonet oxytocin som hjälper kvinnor – och män, för den delen – att få orgasm. Ta på varanandra så ofta ni kan. Det skapar närhet/samhörighet som i sin tur skapar lust. En lätt massage under solen är perfekt!

6. Börja vid poolen
Sex i vattnet är oftast inte lika hett som det ser ut på film och av förklarliga skäl är det heller inte alltid genomförbart. Men förspel i poolen är en helt annan femma.

7. Snåla inte
Enligt en undersökning så ökar sexlusten om rumsstandarden under semestern är bättre. Så om du vill ha mer sex lägg krutet på ett fint rum med hög romantikfaktor. Har du tajt budget? Spara in på andra saker, som flygresan, krogrundorna eller restiden.

8. Ät rätt
Skaldjur, mörk chocklad och jordgubbar är naturens eget afrodisiakum. I skaldjur finns zink som bekrivs sexmineralet nummer ett, choklad innehåller det centralstimulerande ämnet fenyletylamin och höjer nivåerna av serotonin i kroppen, vilket ger ökad sexlust, och jordgubbar är proppade med C-vitamin som gör dig allmänt pigg. Så ta för er av säsongens råvaror och kom ihåg att lust föder lust.

9. Låt dig inspireras
Många läser kokböcker eller ser matlagningsprogram för att få inspiration till matlagningen men väldigt få gör detsamma när det kommer till sex. Se till att du tar med dig sexbibeln Kama Sutra på semestern.

10. Drick inte för mycket
Alkohol dämpar den sexuella förmågan för både män och kvinnor och leder oftast till ett sämre sexliv. För mycket alkohol gör det svårt för män att få stånd och för kvinnor blir det svårare att få orgasm. Drick med måtta!

Emma
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.

Kundservice 020-12 15 00 (Mån-Fre 07:00 - 16:00)

Epost: info@vuxen.se

0
  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Beställ innan kl. 14
    Utleverans idag!

  • Diskret leverans,
    anonyma avsändare