Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bli en riktig expert på klitorisstimulans

Det finns massor av aktiviteter att spendera din tid på men få kan mätas med den stund som du tillbringar mellan lakanen, antingen själv eller med din partner. För att maximera stunden är det viktigt att du vet hur du stimulerar din eller din partners klitoris, den lilla delen på kvinnans könsorgan som för många är vägen till härliga orgasmer och njutning. Genom att stimulera klitoris kan man uppleva kraftiga orgasmer men det är viktigt att gå varsamt fram. Läs mer för att bli en expert på klitorisstimulans.

Bekanta dig med din klitoris

Innan du kör igång är det bra om du vet hur allt ser ut och fungerar där nere. Gå på upptäcksfärd och var inte rädd för att använda en spegel för att ta en närmare titt. Testa dig fram och känn efter hur olika typer av beröring får dig eller din partner att känna. Vi är alla olika byggda och gillar olika saker så experimentera dig fram. Om det är din partner som utforskar dig är det viktigt att du säger till när det känns extra skönt men tro oss, det kommer märkas.

Använd glidmedel eller liknande

En klitoris är väldigt känslig och kan vara upp till fem gånger så känslig som ett manligt ollon, se därför till att använda dig glidmedel och mjuk beröring. Speciellt i början är det bra om du har tillgång till glidmedel för att underlätta er sköna stund, innan du har hittat ditt sätt att göra det skönt för dig eller din partner. En torr klitoris är inte vägen till framgång och det finns inga godtagbara ursäkter när det nu finns kvalitativa glidmedel med några enkla klick.

Testa dig fram med olika leksaker

Har du redan en klitorisvibrator eller funderar du på att skaffa en? Se till att ägna dig åt fingerkul eller ta en härligt vibrerande vibrator till hjälp. Även här är det viktigt att gå varsamt tillväga, speciellt i början. Var inte heller rädd för att experimentera med din leksak, eller använda dig av flera olika. Det finns de som föredrar att ha vibratorn rätt på sin klitoris medan andra uppskattar att använda leksakens sidor och istället njuta av lite mindre intensiva vibrationer.

Låt leksaken ligga kvar i lådan

Har du vant dig vid att få orgasm med hjälp av en kraftig vibrator? Då är det dags att låta din favoritleksak ligga kvar i lådan och istället låta fingrarna sköta jobbet. En leksak är ett bra komplement men det är bra att ibland ta en paus och lära känna sin kropp med en mer direkt kontakt. Att kunna stimulera klitoris utan att använda leksaker kan vara minst lika intensivt och om din partner klarar av det är hen värd en sexig belöning för ett väl utfört jobb.

Fokusera inte bara på klitoris

Att stimulera klitoris kan ge dig eller din partner en härlig orgasm, men genom att både stimulera klitoris och penetrera vaginalt kan du ta henne till himmelriket. Det finns olika typer av orgasmer och denna typ av bland-orgasm upplevs av många som mycket kraftfullare än om du "endast" får en klitoris-orgasm. Att ha sex bakifrån, doggystyle, är en av många sexställningar som tillåter er att leka med klitoris samtidigt som ni har vaginalt- eller analsex. Det skadar inte att testa!

Emma
Emma är vår alldeles egna solstråle och ett riktigt energiknippe. Hon har varit skribent på Vuxen Magazine i två år och brinner för att ge dig tips och råd för ett så bra sexliv som möjligt.

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Expressfrakt 1-2 dagar med leverans till postombud

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare

din varukorg
Total rabatt
Totalt inkl. moms
0 kr0 kr
Till kassan