Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

5 sextips inspirerade av Game of Thrones

Om du är en av alla oss som inte bara kollar på HBOs ocensurerade serier för våldet och svordomarna, utan även sitter ivrigt varje söndag och väntar på att Daenerys ska ha hittat en ny lover, eller hoppas på att någon i the knights watch kan bryta sin ed så kan de här Game of Thrones-tipsen vara något för dig. För let's be honest, även fast GoT har en tendens att pusha gränser och inte riktigt visa de mest normala (eller hälsosamma) sexuella relationerna, så är det oftast sjukt sexigt.

"You know nothing Jon Snow"

Ja, något visste han iallafall. Den mest tillfredsställande scenen mellan Ygritte och allas favoritoäkting var definitivt när han gick ner på henne i den där grottan. Det är vetenskapligt bevisat att det bästa sättet att hålla din tjej lycklig är att spendera minst en timma om dagen där nere, och när jag säger vetenskapligt menar jag såklart att jag kommit på detta själv (men jag är fortfarande helt övertygad om att bra oralsex säkert kan bota sjukdomar, stoppa åldrandet och fylla ditt bankkonto). För att summera kan man säga att det är det bästa som finns och alla borde veta det, ok?

Ändra din miljö

Det är inte lätt att hyra slott, och en kall grotta är inte för alla, men låt er inspireras av Game of Thrones snygga miljöer! Det är sommar nu, så räkna med skönt kvällsväder och ljus nästan dygnet runt. Åk ut till skogen och spendera kvällen framför en lägereld när ni campar, låtsas som att ni är på ett mäktigt fartyg när ni seglar eller för ett enklare alternativ för alla latmaskar där ute (jag känner med er): skaffa ett fårskinn att ligga på för en Winterfell-inspirerad inredning.

Lev dig in i rollen

Vill man inte göra det ute, låt Westeros komma till er. Klä ut er, lev er in i rollerna. Från ringbrynjor, till skinnkoltar, till att använda sig av piska eller bondage. det finns mycket Game of Thrones kan göra för lusten, om man är villig att experimentera med både leksaker och garderoben. Återskapa bordellscenerna och gå runt naken hemma hela dagen, mata varandra med frukt och njut av gott vin. Se bara till att din partner inte är som Joffrey Baratheon eller en släkting, snälla.

Ju fler desto bättre

Om det finns något som människorna i Westeros gör bäst (förutom att döda folk för absolut ingen anledning) så är det nog gruppsex. Det kanske inte är för alla men med rätt människor och rätt miljö blir allting kul. GoT visar att det inte spelar någon roll vilket kön eller vilken ålder någon har, man kan njuta av varandras sällskap oavsett. Vem blir inte sugen på att leva efter hur människorna i Dorne lever? Ett soligt queerparadis där nästan ingen bryr sig om vad tvåsamhet är? - Ja tack.

Använd inte ord

Alla internationella kärleksrelationer som sprider sig genom the seven kingdoms visar hur svårt det kan vara att inte begripa sin partner. Men det visar samtidigt hur sexigt det kan vara. Man behöver inte alltid ord för att ha bra och intensivt sex, ibland är det tvärtom. Bestäm er för att inte prata med varandra under en hel dag (eller helg) och se hur långt kroppsspråket tar er. Och om det inte funkar, så får ni er säkert ett gott skratt. Så oavsett blir det något kul och nytt vilket är i grund och botten hur sex ska vara - en kul upplevelse, am I right?

Eric
Eric är extremsportaren som alltid är ute efter nästa adrenalinkick. När han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magazine.

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Expressfrakt 1-2 dagar med leverans till postombud

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare

din varukorg
Total rabatt
Totalt inkl. moms
0 kr0 kr
Till kassan