&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexiga kläder för män är det senaste inom sexleksaker

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 129 produkter
 1. Late-X
  Penisfodral
  499 kr
 2. Hustler
 3. Svenjoyment
  Jock Body
  499 kr
 4. ZADO
  Leather Pants
  399 kr
 5. ENVY
 6. Black Level
 7. Black Level
  Men's Vinyl Brief
  299 kr
 8. Black Level
 9. Blueline
  Performance Microfiber Thong
  129 kr
  Finns i flera färger!  
 10. Blueline
 11. Blueline
 12. Blueline
 13. Blueline
 14. Svenjoyment
 15. ENVY
 16. ENVY
 17. ENVY
 18. Hustler
 19. Hustler
 20. Svenjoyment
 21. Noir Handmade
 22. Blueline
 23. Svenjoyment
  Bort med magen Tröja
  479 kr
  Finns i flera färger!  
 24. Bad Kitty
  Men's Chest Harness
  299 kr
  Färg / Material Svart
Stigande ordning

Sexiga kläder för män

Sexiga kläder för män är en snabbt växande produktkategori med allt från vanliga underkläder med det lilla extra till avancerade plagg för fetish och bondagelekar. Vi har allt från vackra och sensuella outfits till kläder som osar sex mer rakt på sak. Att prova sexiga kläder kan vara ett sätt utforska och uttrycka sin sexuella identitet. Komplettera din garderob med något som kittlar fantasin, lusten och din fåfänga. Vi tror att du kommer att få ett bättre och mer spännande sexliv på köpet!

Höj lusten med sexiga kläder för män

Det har länge varit enkelt för tjejer att hitta såväl porriga som sensuella kläder i många varianter. På senare år har utbudet av sexiga kläder för män börjat komma ikapp och vi är glada över att ha mycket att erbjuda. Vill du ha boxers eller någon annan typ av kalsong som framhäver ditt paket, precis som en push-up bh gör en kvinnas byst mer iögonfallande? Om du vill göra något åt kärlekshandtagen runt magen har vi en särskild tröja som gör att du ser tightare och mer vältränad ut. Är du redan vältränad kan du köpa några tank-tops som gör musklerna rättvisa och ger dig valuta för alla timmar du spenderat på gymmet. Vill du sträcka ut dig i sängen med den exklusiva och sensuella känsla som du kan få av en kimono i satin? Om du är inne på avancerade lekar har vi alternativ för de flest smaker i material som latex, lack, läder och vinyl. Prova en body suit om du vill känna dig som omsluten av ett andra skinn. Utforska sortimentet, du har mycket att välja på om du söker sexiga kläder för män.

Nu kan även män klä sig porrigt och förföriskt

Det har alltid funnits en marknad för sexhjälpmedel och sexleksaker för män. Lösvaginor är en kär gammal favorit och de män som sökt en dildo särskilt utformad för stimulans av prostatan har inte behövt leta länge. Nu öppnar vi på Vuxen.se en ny värld och breddar utbudet av sexiga kläder för män! Oavsett om du vill vara subtilt förförisk, utforska dina feminina sidor eller vara klädd i plagg för hardcore fetish och bondagesex så har vi alternativen för dig. Alla företag i branschen skryter om sina diskreta leveranser men det är inte alltid det faller väl ut när de har leverantörer med egna lager. Vi kan garantera dig diskretion eftersom alla produkter passerar vårt eget lager och vår kunniga personal. Vi är dessutom kända för att behandla order och skicka våra paket snabbt. Att våra priser är låga ser du själv här på hemsidan. Välkommen att beställa sexiga kläder för män här hos oss, du kommer inte att ångar dig.

Laddar