Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fetish Handskar

Köp sexiga handskar på vuxen.se

Är du på jakt efter något som sätter pricken över i:et på din sexiga outfit? Då kan ett par fetishhandskar vara precis det du söker! Här finner du hela vårt sortiment av erotiska och sexiga handskar för henne. Vi har allt från enkla sådana i nät och spets till mer heltäckande i latex som passar perfekt för fetishlekar. På vuxen.se hittar du allt du behöver för ett riktigt grymt sexliv!

Fetishhandskar för alla tillfällen

Vi på vuxen.se erbjuder en rad sexiga handskar för dig som gillar fräcka lekar. Här finns erotiska handskar för henne i en mängd olika modeller, material och färger. Vanligtvis används material som läder, latex och lack eftersom dessa ger en sexig, kinky look. De olika handskarna du finner här fungerar precis lika bra till den fräcka leken i sovrummet som till den sexiga festoutfiten. Vi erbjuder även andra fetishkläder som kan förverkliga dina vildaste fantasier! Glöm inte att kombinera kläderna med en mask, ett halsband, en peruk eller någon annan accessoar som gör leken extra spännande.

Snabba och diskreta leveranser

Vi erbjuder snabba och smidiga leveranser, oavsett var du bor. Dina produkter kommer att levereras i en diskret förpackning med anonym avsändare. Detta innebär att ingen förutom du vet vad paketet innehåller.

  • 100 dagars öppet köp!

  • Ombud från 35kr
    Hemlev. från 59kr

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare