&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Massage - inspirerande tips för erotisk beröring

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 108 produkter
 1. Swede
 2. Swede
 3. Swede
 4. Swede
 5. Swede
 6. Swede
 7. Swede
 8. Swede
 9. Swede
 10. YesForLov
  DELICE DELUXE MASSAGE COTTON CANDY

  179 kr

  Ordinarie pris 249 kr

 11. YesForLov
 12. YesForLov
 13. YesForLov
 14. Swede
 15. Swede
 16. Orion
Stigande ordning

Massage

Massage är en härlig form av beröring som kan stimulera till ett utvecklande och varierat sexliv. Du kan använda dig av sköna oljor med goda dofter för att skapa närhet och stämning. Varför inte tända några ljus, slå på lite härlig musik och gå på upptäcktsfärd över din partners kropp med dina händer? Du kan dessutom använda olika slags vibrerande leksaker för att massera både spända muskler och mer erotiskt laddade kroppsdelar. Hos oss på Vuxen.se kan du hitta allt för en avslappnande och erotisk upplevelse.

Massage - avslappning, närhet och erotik

Med några enkla tillbehör och tips kan du få din partner att njuta av din beröring. Efter en lång dag på arbetet kan han eller hon känna sig spänd och stressad. Genom att göra det extra skönt och stämningsfullt kan du ge en avslappnande massage. Det kan vara just det eller leda till en mer erotisk upplevelse. Beröring gör att må-bra-hormoner utsöndras hos de som berör varandra. Hos oss finner du massageoljor och olika slags tillbehör som kan användas både för avslappning och för att ge erotisk stimulans. Om er massage övergår till sex har vi självklart ett stort utbud även där. Några av våra massageoljor fungerar även som glidmedel, så att dina händer eller leksaker kan ta sig dit de vill på ett mjukt och behagligt sätt. Vi har även oljor och krämer som förhöjer känslan då de har en värmande och kittlande effekt som ger extra stimulans och känslighet. Varför inte överraska din partner med några ljus med upphetsande dofter, en stimulerande massageolja och kanske en ny vibrerande leksak?

Du har många vägar till erotik

Massage i avslappnad stämning kan vara nyckeln till närhet, intimitet och ett härligt sexliv. Genom att smeka varandra framkallas hormoner i kroppen som får er att må bra. Att utgå från till exempel en helkroppsmassage kan vara ett bra sätt för att hitta nya erogena zoner hos varandra. Kanske visar det sig att din partners örsnibb eller vader är en väldigt erogen zon. Om er utforskande massage sedan övergår till sex kan det hända att ni blir nyfikna på leksaker som ytterligare kan förstärka er upplevelse. Många kallar vibrerande leksaker helt enkelt för sexvibrator, men det kan vara bra att veta att det finns väldigt många olika sorter. Allt från små leksaker som kan gömmas i fickan till större leksaker som även kan massera en stel nacke. Hos oss finns också sexleksaker för dubbelpenetrering som kan ge ytterligare en dimension av närhet för de som önskar. När du handlar från oss kan du alltid ställa frågor till vår kunniga personal. Våra leveranser är alltid 100 % diskreta och våra betalningssätt är garanterat säkra. Hitta nya vägar till lust och samliv med oss på Vuxen.se!

"

Laddar