Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Tickling Truman Black edition
Tickling Truman Black edition
Tickling Truman Black edition
Tickling Truman Black edition
Tickling Truman Black edition
Tickling Truman Black Edition
Inga recensioner
995 kr
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

Produktbeskrivning

Tickling Truman Black Edition är utan motstycke, han har både vibrationer och elektrisk stimulering på en gång
Vibration
Truman har inte en utan två vibrationsmotorer: en i spetsen och ett i axeln. 8 olika program och 5 olika intensitetsnivåer, dessa två arbetar tillsammans för att stimulera dig till exstas.
Electro-Stim
Var och en de 5 elektriska stimuleringsprogramen ger dig en pirrig ny känsla, och du kan välja mellan 10 olika intensitetsnivåer. Simons ledande ytor längs med längden på hans kropp för att stimuleringen ska bli så smidig och bred som möjligt.
Bäckenbottenträning
Om 8 vibrationslägen och 5 e-stim program inte var tillräckligt så har Tickling Truman också ett träningsprogram som stärker musklerna i bäckenbotten - som bevisligen förhöjer kvinnors förmåga att nå orgasm.
De tre olika funktioner styrs enkelt via knapparna i handtaget. Du kan välja om du vill ha både e-stim och vibration tillsammans eller bara en av dem.
Truman är helt vattentät och är tillverkad av medicinsk platina silikon. Detta gör honom inte bara mycket hygieniskt, men också lätt att rengöra med vatten och en mild tvål. Han kommer med ett inbyggt litium-jon-batteri som är uppladdningsbart. Även om du har både e-stim och vibrationer på sin högsta nivå kör en fulladdad Truman i minst 3 timmar innan hans effekten börjar avta.

Recensioner0

Kundservice 020-12 15 00 M-T 07:00-16:00 F 07:00-15:30

Epost: info@vuxen.se

0