Lösvaginor och alla tillbehör - njut oftare och mer

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 282 produkter
 1. Tenga
 2. Tenga
 3. Be Legendary
  Deep Throat Stroker
  129 kr
  Färg Blå
  Total längd 13 cm
  Diameter 5.6 cm
 4.  
  Pulse III Solo
  1 095 kr
  Färg Svart
  Total längd 11.7 cm
  Diameter 3.5 cm
 5.  
  Pulse III Duo
  1 195 kr
  Färg Blå
  Total längd 11.7 cm
  Diameter 3.5 cm
 6. Fetish Fantasy Extreme
  Extreme Sex Machine
  3 495 kr
  Färg Svart
 7. Topco
 8. Topco
  CyberSkin Release Vibrating Deep Pussy Stroker
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 9. Topco
  CyberSkin Release Vibrating Tight Ass Stroker
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 10. Topco
 11. Topco
  Vulcan Deep Throat
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 12. Topco
  CyberSkin Stealth Stroker
  499 kr
  Färg Svart
 13. Topco
  CyberSkin Stealth Double Stroker
  599 kr
  Färg Svart
 14. Topco
  Vulcan Realistic Vagina
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 15. Topco
  Vulcan Realistic Anus
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 16. Topco
  CyberSkin Doggy Style Vibrating Pussy & Ass
  3 995 kr
  Färg Hudfärg ljus
 17. Topco
  CyberSkin Ultimate Pussy & Ass Stroker
  599 kr
  Färg Hudfärg ljus
 18. Topco
 19. Topco
 20. Shots
  Sonos No.23 - Stroker - Black
  279 kr
  Färg Svart
  Total längd 15cm
 21.  
  FIFI - 10 SLEEVES
  129 kr
 22. Pipedream
 23. Pipedream
  Fuck Me Silly Bubble Butt

  3 995 kr

  Ordinarie pris 4 299 kr

Stigande ordning

Lösvaginor

Den mest populära leksaken för killar är utan tvekan våra härliga lösvaginor. Hos oss på Vuxen.se hittar du en mängd varianter som tar dina lekstunder till en ny nivå. Börja med att testa en handhållen modell och kombinera gärna med våra väldoftande glidmedel. Om du gillar de små varianterna kommer du att älska Pipedreams produkter i naturlig storlek. Ha alltid en skön stund nära till hands med våra spännande sexleksaker. Du hittar allt och lite till hos oss på Vuxen.se.

Lösvaginor - alltid en skön stund nära till hands

Med lösvaginor från Vuxen.se kommer du alltid ha en möjlighet till njutning. Våra modeller finns i många olika utföranden och du hittar lätt en modell som passar dina behov. Gillar du att ha mindre modell som passar i nattduksbordet och går att ta med på längre resor? Föredrar du mer handfasta produkter som eggar fantasin? På Vuxen.se har vi den populära Fleshlight-serien som tar din onani till nya höjder och återfinns i olika storlekar men med samma goda kvalité. Välj mellan lösvaginor som är utformade efter kända porrstjärnor eller hämta hem en variant i spännande färger. Om du vill ha en större modell att leka med hemma är Fuck-Me-Silly-serien från Pipedreams att rekommendera. Dessa onanitillbehör går inte att jämföra med det du är van vid, du måste helt enkelt testa själv. Förutom lösvaginor hittar du även bakdelar i naturlig storlek och med några enkla klick kan du få hem din nya leksak i en diskret förpackning. På Vuxen.se lägger vi största fokus på din njutning och säkerhet.

Kombinera dina leksaker med spännande tillbehör

Med hjälp av lösvaginor från Vuxen.se är din njutning garanterad. Våra produkter finns för olika behov och du hittar lätt olika varianter som passar i antingen sovrummet, duschen eller tillsammans med någon du tycker om. Använder du våra lösvaginor för att förbättra din uthållighet eller för att förhöja upplevelsen med dina favoritfilmer? Klicka hem våra väldoftande glidmedel och märk skillnaden direkt. Du kan använda våra vatten- och silikonbaserade glidmedel tillsammans med sexleksaker eller med din partner. Se till att följa våra enkla riktlinjer så att glidmedlet inte skadar din nyinköpta leksak. Är du ute efter en helkväll som skakar om din och din partners värld? Våra vibrerande penisringar sätter pricken över i:et och ger er båda en njutning som ni aldrig upplevt tidigare. Kombinera med våra härliga underkläder till män. Bär dem under dina vanliga kläder eller visa upp dem för din partner. Med hjälp av Vuxen.se och våra sexiga leksaker är du bara ett knapptryck ifrån ny och spännande njutning. Testa du också!

Laddar