Sexleksaker för killar har aldrig varit skönare!

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 864 produkter
 1.  
  Spotty Revolving P-Spot Massager
  949 kr
  Färg Svart
  Total längd 13.5 cm
 2. Tenga
 3. Tenga
 4. PerfectFit
  Play Zone Kit
  479 kr
  Färg Svart
 5.  
 6. Fleshjack
 7. Fleshlight
  Fleshlight Girls - Nicole Aniston Fit
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 8. Be Legendary
  Deep Throat Stroker
  129 kr
  Färg Blå
  Total längd 13 cm
  Diameter 5.6 cm
 9. Fleshlight
  Fleshlight Girls - Stoya Destroya
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 10.  
  Pulse III Solo
  1 095 kr
  Färg Svart
  Total längd 11.7 cm
  Diameter 3.5 cm
 11.  
  Pulse III Duo
  1 195 kr
  Färg Blå
  Total längd 11.7 cm
  Diameter 3.5 cm
 12. Lelo
  The Accomplice gift set
  1 149 kr
  Färg Svart
 13. Fetish Fantasy Extreme
  Extreme Sex Machine
  3 495 kr
  Färg Svart
 14. Topco
 15. Topco
  CyberSkin Release Vibrating Deep Pussy Stroker
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 16. Topco
  CyberSkin Release Vibrating Tight Ass Stroker
  699 kr
  Färg Hudfärg ljus
 17. Topco
 18. Topco
  Vulcan Deep Throat
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 19. Topco
  CyberSkin Stealth Stroker
  499 kr
  Färg Svart
 20. Topco
  CyberSkin Stealth Double Stroker
  599 kr
  Färg Svart
 21. Topco
  Vulcan Realistic Vagina
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 22. Topco
  Vulcan Realistic Anus
  229 kr
  Färg Hudfärg ljus
 23. Topco
  CyberSkin Doggy Style Vibrating Pussy & Ass
  3 995 kr
  Färg Hudfärg ljus
 24. Topco
  CyberSkin Ultimate Pussy & Ass Stroker
  599 kr
  Färg Hudfärg ljus
Stigande ordning

Sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar kan vara allt från hjälpmedel som gör dig till en bättre älskare till leksaker som förhöjer lusten och upplevelsen när du ensam tillfredsställer dig själv. Utbudet av sköna leksaker har växt explosionsartat de senaste åren och tekniska framsteg har gjort att du kan njuta som aldrig förr. Vi har de rätta produkterna för såväl dina egna som din partners erogena zoner och vi lovar dig många sköna stunder. Unna dig en rad spännande sexleksaker från oss på Vuxen.se.

Få ett bättre sexliv med sexleksaker för killar

Sexleksaker för killar är en produktkategori som blir allt populärare hos oss på Vuxen.se. Tidigare har det varit mer accepterat att som tjej ha en dildo hemma på sängbordet och idag är attityden i samhället lika avspänd när det kommer till sexleksaker för killar. Många män väljer att använda leksaker för att stimulera sin prostata, en plats som kallats för mannens motsvarighet till kvinnans G-punkt. Om du aldrig provat detta har du en härlig resa framför dig! Lösvaginor är en annan typ av sexleksaker för killar som är riktigt sköna att använda men också är ett bra sätt att utveckla sin sexuella förmåga inför möten med kvinnor (eller män). Med en Fleshlight, lösvagina eller docka kan du öva på att hålla tillbaka orgasmen och öka din uthållighet. När du har sex med din partner kan du också prova att experimentera med olika penisringar och penisöverdrag som kan göra ert sex skönare. Dagens penispumpar är också effektiva och något vi rekommenderar om du vill ha en riktigt kraftig erektion.

Med nya sexleksaker kan du njuta på nya sätt

I vårt stora utbud av sexleksaker för killar finns det garanterat något för dina behov och personliga smak. Sexleksaker kan förbättra ditt sexliv på många olika sätt; ge dig starkare orgasmer eller helt nya upplevelser och sensationer för såväl dig som din partner. Har du provat Clamps sexleksaker som stimulerar bröstvårtorna och som även kan användas vid bondage? Experimentera även med våra handgjorda Teddy Babes dockor i härlig plysch. De hör till det absolut senaste inom sexdockor och är ett bra exempel på hur långt utvecklingen nått idag. Att ligga med en sexdocka kan vara en mysig, skön och naturtrogen upplevelse som vi tycker att de flesta killar borde unna sig någon gång. Även om det idag är vanligt med sexleksaker för killar vill du kanske ha dina produkter diskret levererade? Vi garanterar snabba och 100 % diskreta leveranser till marknadens lägsta priser. Kolla in vår rabattstege som ger dig förmåner och presenter vid större beställningar. Gör en investering i ditt sexliv, vi har något för alla plånböcker.

"

Laddar