Om Vuxen

Vuxen.se är en av Nordens ledande leverantörer av intimprodukter.

Vi erbjuder omkring 9000 produkter. Du kan köpa dem online via webben, vår katalog eller per telefon 020-12 15 00.

Vi har marknadens bredaste sortiment med allt för sexuellt välbefinnande och ett aktivt sexliv. Allt för att ge dig som kund ett ännu bättre urval.

Vårt stora lager och mycket effektiva logistik gör att du alltid kan räkna med säkra, diskreta och snabba leveranser. Beställningar som inkommer varddagar innan kl 14:00 skickas alltid samma dag som vi får beställningen.

Verksamheten

Verksamheten startade i mitten på 90-talet under namnet vuxendvd med fokus på vuxenfilmer men utvecklades ganska snabbt mot marknaden för sexleksaker och sexuellt välbefinnande. De senaste åren har företaget haft en exceptionellt tillväxt tack vare våra kunder och är idag ledande i Norden inom sexuell hälsa. E-handel är det hetaste  "buzz wordet" idag men det vi gör är i princip samma sak som på 90-talet vi är ett postorder företag skillnaden är att idag är inte vår tryckta katalog vår viktigaste försäljnings kanal utan vår ebutik som är vår digitala katalog. Vi drivs av samma passion idag som då, blixtsnabba leveranser i diskreta och anonyma paket till marknadens absolut bästa pris utan mellanhänder. 

Marknadens ledande varumärken

Vi jobbar enbart med marknadens största och mest respekterade varumärken. Vi representerar de flesta ledande varumärkena i Sverige och Norden. Vi är Nordisk grossist för kända varumärken som Pipedream. California Exotics, Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, NSnovelties, Rocks-off, Shunga, Skins, Screaming O, Icon Brands, ID, Sportsheets, Electric Lingerie, Hustler, Orion med flera. 

Helhetsleverantör av intimprodukter både till privatmarknaden och till butiker. 

Vi en helhetsleverantör av intimprodukter till både privatkunder och andra erotikbutiker i Sverige och övriga Norden. 

 Vuxen ägs av Purefun Group AB. Omsättningen för räkenskapsåret 2014/15 uppgick till ca 42 miljoner kronor och målsättningen är att nå 70 miljoner i försäljning per år 2016.