BDSM - rollspel och leksaker för erotiska upplevelser

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 617 produkter
 1. Please Be Kind
  Devils Tail Whip Brown
  799 kr
  Färg Brun
  Total längd 92 cm
 2. Please Be Kind
 3. Please Be Kind
  Wrist Cuffs Red/Black
  499 kr
  Total längd 35 cm
 4. Please Be Kind
  Flogger With Leather Handle & Stripes Black
  799 kr
  Total längd 69 cm
 5. Please Be Kind
 6. Please Be Kind
 7. Please Be Kind
  Wrist Cuffs Black
  499 kr
  Färg Svart
  Total längd 34 cm
 8. Please Be Kind
  Wrist Cuffs Blue
  499 kr
  Färg Blå
  Total längd 34 cm
 9. Please Be Kind
  Wrist Cuffs Brown
  499 kr
  Färg Brun
  Total längd 35 cm
 10. Please Be Kind
  Fur Wrist Cuffs Black/Red
  579 kr
  Total längd 35 cm
 11. Please Be Kind
  Fur Ankle Cuffs Black/Red
  599 kr
  Total längd 41 cm
 12. Please Be Kind
  Ankle Cuffs Blue
  499 kr
  Färg Blå
  Total längd 40 cm
 13. Please Be Kind
  Ankle Cuffs Black
  499 kr
  Färg Svart
 14. Please Be Kind
  Ankle Cuffs Brown
  499 kr
  Färg Brun
  Total längd 40 cm
 15. Please Be Kind
  Padded Collar Black
  649 kr
  Färg Svart
  Total längd 57 cm
 16. Please Be Kind
 17. Please Be Kind
 18. Please Be Kind
  & Teach Me Daddy - Black Flogger
  499 kr
  Färg Svart
  Total längd 69 cm
 19. Please Be Kind
  & Teach Me Daddy - Red Flogger
  499 kr
  Färg Röd
  Total längd 69 cm
 20. Please Be Kind
  & Keep Quiet - Gag Blue/Black
  399 kr
  Total längd 66 cm
 21. Please Be Kind
  & Keep Quiet - Gag Black/Black
  399 kr
  Total längd 66 cm
 22. Please Be Kind
  & Keep Quiet - Gag Red/Black
  399 kr
  Total längd 66 cm
 23. Please Be Kind
  & Keep Quiet - Gag Brown/Black
  399 kr
  Total längd 66 cm
 24. Bad Kitty
  Bad Kitty silicone nipple clamps
  299 kr
  Färg Svart
  Total längd 10 cm
  Diameter 1.7 cm
Stigande ordning

BDSM - erotik med rollspel och leksaker

Är du nyfiken på BDSM? På Vuxen vill vi gärna ge dig inspiration och tips för att göra ditt sexliv mer varierat med leksaker och rollspel. Många kan tycka att det är väldigt upphetsande att till exempel ha all kontroll, eller att inte ha den alls, i en erotisk situation. Möjligheterna är nästan oändliga och med en del leksaker finns det många sätt att utforska sin sexualitet på. Många BDSM-utövare menar att det är deras läggning. Vad står bokstäverna för? B: Bondage (att binda fast eller bli fastbunden på olika sätt). D: Dominans (bestämma, dominera). S: Submission (undergivenhet) och Sadism (att tycka om att ge smärta). M: Masochism (att njuta av smärta). Att alla inblandade har det bra och har samtyckt till vad som sker är grundläggande. Använd gärna stoppord, som till exempel grönt eller rött, för att tala om för din partner att allt är bra eller om du vill pausa det som händer.

BDSM - några spännande tips

BDSM kan innebära väldigt mycket och med en del enkla medel kan du komma långt. Att ha på sig, eller sätta på någon, hand- och fotbojor samt en ögonbindel kan ge hisnande upplevelser av spänning, kontroll och kontrollförlust. Vill man sedan experimentera vidare med smärta finns det många olika sätt att gå tillväga. Ett par bröstklämmor eller en piska av något slag kan vara ett bra sätt att börja. Om du ska prova redskapen på en partner är det alltid bra att prova på dig själv först. Det gör att du får en uppfattning om hur det känns. Det finns flera klassiska rollspel som man kan hämta inspiration ifrån för att få en känsla av dominans och undergivenhet. Är du kanske en busig kille som får komma till den stränga fröken för kvarsittning? Sekreteraren har kanske haft alldeles för utmanande kläder på sig och får komma in till chefen för samtal? Någon kanske måste gå till doktorn för att få en undersökning och får helt plötsligt prova på både dildo och analplugg! Genom BDSM kan du hitta nya spännande vägar för att nå njutning.

Tips på leksaker, materialvård och analhygien

När det kommer till BDSM finns det många leksaker att använda sig av för att skapa extra spänning. Vi rekommenderar att man läser instruktionerna ordentligt för att få leksakerna att hålla längre och bevara god hygien. Man kan till exempel använda sig av analpluggar som kan bäras under kläder eller vid penetrationssex för att få en ökad känsla. Om man vill roa sig analt på egen hand, eller kanske fått order från en dominant partner (vilket inte är helt ovanligt när det handlar om BDSM), finns leksaken fleshjack. Gillar du att ge anal penetration? Då är leksaken perfekt. För optimal analhygien finns det olika slags rengöringsprodukter och glidmedel. Tänk också på att inte växla mellan anal och vaginal penetration utan att tvätta leksaken eller kroppsdelen i fråga. Det finns vissa material som är väldigt känsliga för vissa typer av rengöringsprodukter. Se till att använda rätt produkter för rätt leksaker, oavsett om det gäller en piska i läder, ett vibrerande ägg, analpluggar eller dildos. Testa BDSM med hjälp av Vuxen - erotik för både kroppen och hjärnan.

Laddar