BDSM - rollspel och leksaker för erotiska upplevelser

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 625 produkter
 1. Please Be Kind
  & Open Your Mouth - Black Gag
  349 kr
  Total längd 66 cm
 2. Please Be Kind
  & Open Your Mouth - Red Gag
  349 kr
  Färg Röd
  Total längd 66 cm
 3. Please Be Kind
 4. Please Be Kind
 5. Please Be Kind
 6. Bijoux
 7. Bijoux
 8. Bijoux
 9. Bijoux
 10. Bijoux
 11. Bijoux
 12. Bijoux
 13. Bijoux
 14. Fräulein Kink
  Noir Double Gag
  899 kr
  Färg Svart
 15. Fräulein Kink
  Noir Gag
  690 kr
  Färg Svart
 16. Fräulein Kink
  Leather Bed Restraints
  2 790 kr
  Färg Brun
 17. Please Be Kind
 18. Please Be Kind
  & Submit To Me Red Leather Flogger
  499 kr
  Färg Röd
  Total längd 47.5 cm
 19. Liberator
 20. Please Be Kind
  & Be My Master - Black Lead
  399 kr
  Färg Svart
  Total längd 86 cm
 21. Please Be Kind
  & Be My Master - Red Lead
  399 kr
  Färg Röd
 22. Please Be Kind
  & Spank Me Honey - Paddle
  499 kr
  Färg Svart
 23. Please Be Kind
 24. Please Be Kind
  & Show Me The Devil Inside You - Devil's Tail Whip
  799 kr
  Färg Brun
  Total längd 92 cm
Stigande ordning

BDSM - erotik med rollspel och leksaker

Är du nyfiken på BDSM? På Vuxen vill vi gärna ge dig inspiration och tips för att göra ditt sexliv mer varierat med leksaker och rollspel. Många kan tycka att det är väldigt upphetsande att till exempel ha all kontroll, eller att inte ha den alls, i en erotisk situation. Möjligheterna är nästan oändliga och med en del leksaker finns det många sätt att utforska sin sexualitet på. Många BDSM-utövare menar att det är deras läggning. Vad står bokstäverna för? B: Bondage (att binda fast eller bli fastbunden på olika sätt). D: Dominans (bestämma, dominera). S: Submission (undergivenhet) och Sadism (att tycka om att ge smärta). M: Masochism (att njuta av smärta). Att alla inblandade har det bra och har samtyckt till vad som sker är grundläggande. Använd gärna stoppord, som till exempel grönt eller rött, för att tala om för din partner att allt är bra eller om du vill pausa det som händer.

BDSM - några spännande tips

BDSM kan innebära väldigt mycket och med en del enkla medel kan du komma långt. Att ha på sig, eller sätta på någon, hand- och fotbojor samt en ögonbindel kan ge hisnande upplevelser av spänning, kontroll och kontrollförlust. Vill man sedan experimentera vidare med smärta finns det många olika sätt att gå tillväga. Ett par bröstklämmor eller en piska av något slag kan vara ett bra sätt att börja. Om du ska prova redskapen på en partner är det alltid bra att prova på dig själv först. Det gör att du får en uppfattning om hur det känns. Det finns flera klassiska rollspel som man kan hämta inspiration ifrån för att få en känsla av dominans och undergivenhet. Är du kanske en busig kille som får komma till den stränga fröken för kvarsittning? Sekreteraren har kanske haft alldeles för utmanande kläder på sig och får komma in till chefen för samtal? Någon kanske måste gå till doktorn för att få en undersökning och får helt plötsligt prova på både dildo och analplugg! Genom BDSM kan du hitta nya spännande vägar för att nå njutning.

Tips på leksaker, materialvård och analhygien

När det kommer till BDSM finns det många leksaker att använda sig av för att skapa extra spänning. Vi rekommenderar att man läser instruktionerna ordentligt för att få leksakerna att hålla längre och bevara god hygien. Man kan till exempel använda sig av analpluggar som kan bäras under kläder eller vid penetrationssex för att få en ökad känsla. Om man vill roa sig analt på egen hand, eller kanske fått order från en dominant partner (vilket inte är helt ovanligt när det handlar om BDSM), finns leksaken fleshjack. Gillar du att ge anal penetration? Då är leksaken perfekt. För optimal analhygien finns det olika slags rengöringsprodukter och glidmedel. Tänk också på att inte växla mellan anal och vaginal penetration utan att tvätta leksaken eller kroppsdelen i fråga. Det finns vissa material som är väldigt känsliga för vissa typer av rengöringsprodukter. Se till att använda rätt produkter för rätt leksaker, oavsett om det gäller en piska i läder, ett vibrerande ägg, analpluggar eller dildos. Testa BDSM med hjälp av Vuxen - erotik för både kroppen och hjärnan.

Laddar