&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Clone A Willy - ett personligt tillskott i sexlivet

11 Produkt(er)
 1. Clone a Willy
  Clone-a-Willy-Pink

  349 kr

  Ordinarie pris 399 kr

  Färg Rosa
 2. Clone a Willy
  Clone-a-Willy The Original

  349 kr

  Ordinarie pris 399 kr

  Färg Hudfärg ljus
 3. Clone a Willy
 4. Clone a Willy
 5. Clone a Willy
  Clone-a-Willy

  349 kr

  Ordinarie pris 399 kr

  Finns i flera färger!  
 6. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Purple
  399 kr
  Färg Lila
 7. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Medium Tone

  279 kr

  Ordinarie pris 319 kr

  Färg Blond
 8. Clone a Willy
 9. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Pink Glow-in-the-Dark
  479 kr
  Färg Chockrosa
 10. Clone a Willy
 11. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Dark Skin Tone

  349 kr

  Ordinarie pris 399 kr

  Färg Brun
Fallande ordning

Clone A Willy

Vill du ha en personlig dildo med din partners eller din egen penis? Då är Clone A Willy produkten för dig. Du beställer helt enkelt material för att kunna göra en silikonavgjutning av en penis. Detta kan bli en rolig och högst personlig gåva som du kan ge din partner i present. Blir saknaden stor om du eller din partner åker iväg? Då kan det vara bra att kunna roa sig på egen hand men ändå med en del av ens partner nära till hands.

Clone A Willy - gör en kopia av din penis

När du beställer Clone A Willy får du hem material och verktyg för att kunna göra en avgjutning av din eller din partners penis. Allt du behöver följer med och om du vill ha det extra skönt kan du gjuta in den medföljande vibratorn. Du kan beställa material i flera olika färger för att designa den som du vill. Med produkten följer avgjutningsrör, avgjutningspulver, liquid skin, flytande gummi, vibrator med flera olika hastigheter och instruktioner. Förutom att ha en termometer och ett bra köksmått till hands behöver du bara tillsätta vatten. Så här fungerar det: 1. Gör en avgjutning av din penis i formmassan med hjälp av röret. 2. Häll gummiblandningen i formen. 3. Fäst vibratorn i gummiblandningen. 4. Vänta i 24 timmar tills din peniskopia stelnat helt – färdigt! Se till att läsa de medföljande instruktionerna noga. Vill du göra fler, kanske för att ge sovrummet en extra personlig design genom att använda avgjutningarna som spännande prydnader? Bara fantasin sätter gränserna för hur du använder din Clone A Willy.

Säkra, sexiga och kärleksfulla leksaker

Clone A Willy är perfekt att ge din partner om han eller hon ska ut på en resa och kommer vara borta ett tag. Materialet är dessutom säkert, fritt från ftalater och latex, så att de allra flesta kan använda den. Vår personal är kunnig och vi skickar alltid ut diskreta paket så att din brevbärare inte riskerar att avslöja din härliga present. En Clone A Willy kan dessutom vara en trevlig och personlig leksak om man vill hitta lite nya vägar i sexlivet. I och med att den är så pass personlig, och att det ligger lite engagemang bakom, gör att det kan bli ett erotiskt tillskott som öppnar för nya idéer. Med en vibrator i den kan du dessutom erbjuda en extra känsla om du själv inte kan hålla styvheten på topp. Skulle din partner kanske uppskatta både vaginal och anal penetration med din penis - samtidigt? Experimentera fritt med hjälp av Vuxet.se. Hos oss finns många leksaker som hettar upp sexlivet. Kombinera gärna din Clone A Willy med lite sexiga underkläder som fetishwear och ni har genast en spännande kväll att se fram emot!

"
Laddar