Varför du ska skaffa dig en Toyboy!

Är frågan i rubriken egentligen något som behöver besvaras, kan man undra? En kvinna i karriären och en yngre man med hormoner sprutandes ur öronen och en vilja att upptäcka världen är helt enkelt en match "made in heaven". Frågan är dock svår att svara på generellt. Bara du vet varför det är bra för dig med en ung älskare. Kanske vill du uppleva något nytt, ett äventyr, eller så vill du ha en mer långsiktig sexuell relation med en yngling som du stöpa som varmt vax tills han vet allt om hur du vill bli tillfredsställd.

Njutning på dina villkor

Om du är mer erfaren än din unge älskare är det underförstått att han kommer att lära sig från dig. Förhoppningsvis tror han inte att han vet allt om vad en kvinna behöver och din toy boy kommer istället att vara lyhörd i sängen (eller var ni nu befinner er...) och göra sitt bästa för att bli en expert på hur just du fungerar. Du har också goda möjligheter att vara den som bestämmer tid och plats för era möten. Ta med honom på en weekend till Paris eller någon annan stad du är sugen på att utforska i läckert sällskap.

Bästa möjliga sexuella prestanda

Erfarenhet av kvinnor ock kvinnokroppar är viktigt men ibland längtar man efter den där ungdomliga kåtheten som kan vara svår att väcka i en äldre man. Även om din toy boy kommer på direkten för att han är så tänd på dig behöver du inte vänta länge innan han är redo för nästa omgång och sedan nästa igen. Även sportbilar rostar med åren och tyvärr kan män med åldern få sjunkande hormonnivåer som påverkar hur roligt ni kan ha tillsammans, iallafall om det är en snabb och häftig tur du är ute efter.

Rätt i tiden

I de flesta tider och kulturer har män kunna ta sig friheten att njuta av yngre kvinnor. Nu är det äntligen möjligt för kvinnor i karriären att roa sig med yngre män utan att bli fördömda i samhället. Tvärtom, det anses idag vara en feministisk handling att som kvinna ta sig samma friheter som män gjort. För den unge mannen i fråga är det heller inte stigmatiserat - De flesta förstår att en ung man har mycket att lära sig av och kan ha väldigt trevligt med en erfaren kvinna.

Du gör honom en tjänst

Lär en ung man allt han behöver veta om sex och han kommer att vara tacksam i resten av sitt liv. Att ha en äldre och mer erfaren älskarinna är en klassisk manlig sexfantasi som tyvärr inte går i uppfyllelse för många. Umgänge med mer erfarna är värdefullt, oavsett vad det rör sig om för område. I sängen kan skillnaden mellan er i ålder och erfarenhet innebära att en annan typ av förtroende växer fram än i relationer mellan jämngamla. Tillsammans med dig behöver han kanske inte oroa sig och inte vara lika självmedveten som med en ny sexuell kontakt?

Roligt så länge det varar

En relation med en toy boy har inget särskilt format. Det är en kravlös form av umgänge som kan påbörjas och avslutas utan krusiduller. Förhoppningsvis är det helt och hållet en privat affär mellan er så att ni inte behöver ta hänsyn till andra. Är du mitt i karriären är du kanske inte intresserad av en djup kärleksrelation eller den dating-procedur som eventuellt kan leda fram till en. Att ha en toy boy brukar vara synonymt med att ha e KK - bara att han i regel är yngre och mer foglig i sin relation till dig.