&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Vad män tänker på under sex

Attraktionen och spänningen har funnits där hela kvällen. Fumliga kyssar leder till ivrigt utforskande händer, andningen blir snabbare och snabbare och ni kan inte få nog av varandra. Gemensam lust, upphetsning och njutning är bland det bästa som finns, men vad pågår egentligen i en mans huvud när han rullar runt i sänghalmen?

"Var ska jag komma?"

Det är en kittlande tanke att kunna se in i en annan persons huvud och ta del av den personliga sexupplevelsen. Vem skulle inte vilja veta mer om sin sexpartners innersta tankar? Fantasin kan lätt springa iväg. Här är några föreställningar från kvinnor om vad de tror att en man tänker på under sex. Veckans avsnitt av Bonde söker fru, 9:ans multiplikationstabell och andra världskriget. Allt som inte har att göra med stundens upphetsning. Komma för tidigt är inte alltid en välkommen överraskning och män vill att du ska ha det skönt. De har många knep för att kunna hålla ut så länge som möjligt. Kanske är det tankar om vårstädningen som hjälper honom att hålla ut de där härliga extra tjugo minuterna? Med det sagt, ska man inte glömma bort de lite mer tilldragande tankarna. Förutom de klassiska kvinnliga formerna tror kvinnor att en man tänker på njutningen av sin partner. Finns det något sexigare och mer upphetsande än att höra stön och njutning högt? Självklart kan även en viss osäkerhet komma in där. Män, precis som kvinnor, kan bli nervösa när det gäller att tillfredsställa sin partner. Gör jag det på rätt sätt? Har hon kommit? Var ska jag komma? Fungerar deodoranten?

Vad säger männen själva?

”Inte komma, inte komma, inte komma”, kanske var kvinnorna inte helt fel ute med andra världskriget? Män menar att en man framförallt tänker på sin partner under sex och då gäller det att inte få ett plötsligt avslut. Han vill göra ett bra ”jobb” och en del pratar till och med om en checklista för att ge henne bästa njutningen. En man tänker helt enkelt på hennes stön, hennes kropps reaktioner, hennes smak, hennes orgasm, hennes, hennes, hennes. Han älskar varenda centimeter på din kropp och kan inte få nog av att se hur du njuter. Inte en så tokig bild, eller hur? Han tänker definitivt inte på orakade ben, kärlekshandtag eller storleken på brösten. Det verkar inte finnas någon anledning till att känna kroppslig blyghet. Däremot pratar männen om att en man kan känna det själv under sexet. Kanske tänker han på att han inte borde ha hoppat över gårdagens träning eller hur han saknar uthållighet. Klassiska bilder av vad en man tänker och tänder på i all ära, variationen av tankar är däremot större och gör det mycket roligare. Kanske tänker han på hur upphetsande det skulle vara om någon leker med hans anal eller fantiserar om att vara undergiven och kroppsligt begränsad. Passa på att fråga varandra och upptäck nya kontinenter när ni njuter av varandra i sänghalmen.

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.