&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Testare av Vuxenleksaker

Vi söker testpersoner för Vuxenleksaker

Varje vecka skickar vi ut sexleksaker och annat kul från vårt sortiment till våra utvalda testare. Du får en vuxenleksak utan kostnad och vi får en uppriktig recension av dig. Kan det bli bättre? 

 

För att bli utvald som sexleksaks testare

Skapa ett konto här om du inte redan har ett. Skriv ett par recensioner på produkter som du redan har hemma.

 

För att bli utvald som testare behöver du ha skrivit ett par recensioner redan. Recensionerna skall vara informativa av bra kvalité dvs du beskriver produktens funktioner, vad du gillar eller inte gillar med produkten, hur du upplevde den vid användning. 

 

När du har minst 5+ recensioner på ditt konto kan du anmäla ditt intresse genom att skicka ett mejl till testare@vuxen.se ange din aktuella adress och om det är någon särskild typ av vuxenleksaker du föredrar. OBS du  måste skriva dina recemsioner som inloggad på ditt konto så vi kan se de du har skrivit. 

 

Vad händer sen?

Om du blir utvalt som testare hamnar du på vår lista med testare, vi kan inte säga när du kommer få din första testleksak men den som väntar på något gott... När du har testat produkten ordentligt, skriver du din recension på Vuxen. Vi vill att du inom 30 dagar skall ha skrivit din recension. 

 

Sätt igång och skriv recensioner redan idag och du är en dag närmare att bli testare av sexleksaker åt Vuxen!