&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Telefonsex för nybörjare

Något av det bästa med sex är att det finns så många sätt att göra det på. Ställningar, platser, sexleksaker - möjligheterna är oändliga. Telefonsex är bara en av dessa saker, men det kan tillföra en hel del till vilket förhållande som helst, framförallt när det gäller förhållanden på distans eller när ena parten i relation är ute på en resa., Även för par som kanske bara vill testa något nytt kan telefonsex vara en riktig vitamininjektion. Telefonsex kan vara underbart för stunden och samtidigt bygga upp en het stämning inför det att ni träffas på riktigt.

Ta det inte på så stort allvar

Sex ska vara kul, inte obekvämt, och att ge sensuella instruktioner över telefon, hur väl man än känner sin partner, kan kännas lite jobbigt i början. Det viktigaste att komma ihåg är att det inte är någon stor grej - det är sex. Telefonsex handlar om att testa nya saker, att bli bekväm med att både ge och ta, och att hitta nya, roliga sätt att stimulera både sig själv och sin partner. Låt det bli lite pinsamt, skratta och skämta, medge att det kanske känns lite fånigt. Kör först med saker ni vet att ni gillar, så ska ni se att det snart kommer igång och hettar till ordentligt.

Använd alla sinnen

Stöna, flämta, andas tungt, på samma sätt som när du har sex. Låt din partner veta hur skönt det känns. Om du inte kan säga det med ord, säg det med ljud. Blunda och lyssna på din partners reaktioner, föreställ dig att dina händer är din partners händer på din kropp, fokusera på hur de känns mot din hud och hur de vet precis hur de ska röra sig. Notera varje liten tonlägesförändring, varje liten skakig inandning i telefonen. Att verkligen sjunka in i alla sensationer och ljud kan hjälpa er att skapa den där sköna atmosfären som snabbt får er alla att tappa hämningarna.

Börja med sms

Om tanken på telefonsex fortfarande gör dig nervös, testa med något lite lättare först - sms-sex. Pressen att genast komma med svar och reaktioner över telefon kan vara hård, särskilt om man är lite obekväm till att börja med, och att göra det i textform först kan underlätta. Din partner kan inte se eller höra dina reaktioner, men du kan välja själv vilken sida av dig du vill visa, och du kan föreställa dig hur din partner reagerar på dina meddelanden, som kan vara spontana eller detaljerat planerade, vilket du nu föredrar. Att bli bekväm med distans-aspekten är viktigt för att telefonsex ska bli kul istället för jobbigt.

Ta en liten stund för dig själv

Det sista man vill är att bli störd mitt i sitt sköna, tillfredsställande äventyr. Se till att du har både plats och tid där du kan vara för dig själv, för att verkligen kunna släppa taget och inte behöva tänka på andra som kan höra eller avbryta, någonstans där du känner dig helt bekväm och trygg. Ens egen nervositet kan vara mer än tillräckligt för att göra telefonsex lite svårt, och att lägga till andra stressfaktorer är nog inte att rekommendera.

Det finns inget rätt eller fel

Vi kan nog alla vara överens om att telefonsex kan vara pinsamt, obekvämt, och lite jobbigt - men gäller inte det all sex i början? Kanske det allra viktigaste är att inte låta det stoppa dig. Om telefonsex är något du är nyfiken på, prova! Experimentera, testa nya saker, hitta ett sätt som fungerar för dig och din partner, för alla gillar vi olika saker. Om ni tänder på lågt viskade beskrivningar och förslag, eller hårda kommandon och höga stön, gör det som känns rätt för er. Kanske vill ni att det ska vara som i sovrummet, eller kanske kan telefonsex vara ett sätt att testa något helt annorlunda? Lek!