&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Striptease - hur du lyckas med denna ädla konst

Striptease kan vara allt från riktigt vulgärt i ordets bästa och sexigaste mening till roligt, sensuellt och ganska oskyldigt. Striptease har en lång tradition och förekommer i olika former i flera länder och kulturer. Grundläggande är att det är du som strippar som har kontrollen över situationen. Själva poängen med striptease är att du bestämmer vad du vill visa av din kropp och vad du vill anspela på under tiden som du långsamt och ofta retfullt tar av dig kläderna till tonerna av förförisk musik.

Rätt striptease för rätt tillfälle

Vad är syftet med din striptease? Är det en privat akt mellan fyra ögon där du nästan vet att ni kommer att ha sex efteråt eller en kul och lekfull men ganska oskyldig grej på en fest med många åskådare? Hur du utformar din striptease beror helt på situationen. Anpassa dina moves och graden av porrighet utifrån det tillfälle som gäller. Kanske gör du din striptease som en form av träning med din egen strippstång utan någon som tittar på.

Striptease är kommunikation

Om du strippar för din partner eller någon annan du vill flörta eller ha sex med får du inte glömma att ni är två. Han (eller hon) kanske bara sitter och tittar men det är ändå samspelet mellan er som är viktigt. Ta in och reagera på hur han reagerar på dig. Håll ögonkontakt, droppa ett plagg i hans knä - rör vid honom i takt till musiken och låt honom hjälpa dig att t.ex knäppa upp din BH eller att dra ner ett strumpeband. Har du höga stövlar kanske han vill kyssa dem...

Var väl förberedd

Striptease är en form av dans du utför till musik. Välj noga ut ett bra soundtrack och se till att du gillar låten/låtarna. Långsamma låtar med ett tydligt beat passar för ändamålet. Se även till att ha koll på rummet där du tänker utföra en striptease så att du kan röra dig bekvämt i det och kanske utnyttja t.ex. en stol, en klädhängare eller en skön matta i rummet. Vad du har på dig är givetvis viktigt. Det ska helst vara kläder i flera lager så att du kan dra ut lite på det. sexiga underkläder är givetvis grundläggande för en bra striptease.

Ha kul och gilla dig själv

Tänk inte så mycket på att du utför ett performance - tänk på att ha sex och på att ha kul! Striptease är ingen allvarlig sak utan sensuellt, porrigt och framförallt roligt! Du är grym som gör detta och det är garanterat uppskattat även om du inte är ett proffs med perfekt kropp. Dra ner på belysningen om du är lite blyg. Striptease gör sig bra i skenet från några stearinljus. Ta en drink som en del av showen och blanda en åt den som tittar. Det kan också göras snyggt och sensuellt till musik och vara en integrerad del i din stripp.

Våga göra det oväntade

Du måste inte hålla dig inom stereotyperna - det går utmärkt att strippa barfota i en herrskjorta som du långsamt knäpper upp. Det är ofta det oväntade som blir det mest sexiga och minnesvärda. Bind din åskådares händer med en av silkesstrumporna du långsamt tagit av dig. Sök gärna inspiration från burlesk-traditionen som är både sexig, lekfull och humoristisk. En striptease behöver inte vara så utstuderad och avancerad - det kan vara några få inövade rörelser där du byter om till något "bekvämare" inför din partner. Om du har långt hår - utnyttja det till att dölja och avslöja din nacke, din hals och dina bröst.