&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Stava rätt, del II

En nybörjares guide till stavar

Massagestaven används både som rekvisita för par som vill krydda till det i sänghalmen men också av singlar som behöver en kompanjon. Men det finns bokstavligen tusentals olika varianter och som förstagångsköpare kan det vara svårt att veta vad du ska tänka på. Så här är vår guide till hur du köper den perfekta dildon – för just dig. Eller någon annan.

Inne eller ute?

Först måste du fråga dig själv hur du vill stimuleras. Om du vill ha inre njutning måste du tänka på dildons form, storlek och hur den rör sig. Om du däremot vill ha yttre är det bra att tänka på vilket material du tror att du skulle gilla – ett mjukt eller ett hårt?

Ta hänsyn till din kropp

När du ska hitta en sexleksak som passar dig så är det viktigt att du väljer med din figur i åtanke. Även om vaginan är formbar och kan anpassa sig så har vissa kvinnor större och andra mindre. De förstnämnda är mer lämpliga för stora sexleksaker och det är viktigt att du inte tar vatten över huvudet och ådrar dig skador.

Välj rätt material

Gillar du känslan av metall, eller vill du ha en mjuk och formbar massagestav? Om du kanske rentav vill simulera känslan av en riktig penis så ska du välja en realistisk vibrator. När du vet vilken textur du vill att din leksak ska ha så glöm inte att ta hänsyn till eventuella allergier.


De vanligaste materialen:

Plast är ett hårt material och erbjuder ett mjukt men fast grepp, om du gillar hårdare vibrationer så är en plast vibrator utmärkt för dig.

Gummi- och gelématerial ger en mjuk upplevelse och används vanligtvis i Rabbits och enklare stavar i mellanpris klassen.

Hudmaterial är mjukt och ger en realistisk känsla, hudmaterial används vanligtvis i penisformade dildos i mellanprisklass och uppåt

Silikon är lyxmaterialet som ger en silkeslen känsla. Silikon anpassar sig till din kroppstemperatur snabbare än något annat material.

Var ska du använda den?

De flesta modeller är batteridrivna eller laddningsbara men det finns ett fåtal som kopplas direkt till vägguttagat främst s.k Magic Wands. Tänk efter var det är troligast att du kommer att använda den. Om svaret innebär dusch, badkar eller pool så glöm inte att välja en vattentät vibrator, tänk på att många tillverkare anger vattentätt på förpackningen men menar egentligen stänksäker, under produkt detaljer anger vi om sexleksaken verkligen är vattentätt eller inte.

Experimentera mera

Att laborera med sin kropp är naturligt och för många är en sexleksak ett sätt utforska sin sexualitet. Sexleksaken, vare sig det är en dildo eller vibrator, är ett utmärkt sätt att pröva sig fram stegvis. Finns det en vibrator du har fantiserat om tidigare? Har du funderat på att utforska analsex? En vibrator kan ge dig svaret.