&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Snacka om nyheter

Så introducerar du sexleksakerna

Blir du kallsvettig av tanken på att din partner kommer att hitta någon av dina sexleksaker? Lugn, det finns ingen anledning att oroa sig. Att introducera sexleksaker i sängen har flera fördelar för både dig och din partner. Men om du vill slippa tunghäfta och vässa argumenten har du kommit rätt – här är våra tips.

1. Sexleksaker är komplement, inte substitut

Sex och sexleksaker står inte alls i motsats till varandra. Tvärtemot vad många tror kan de snarare förbättra ert sexliv och föra er närmare varandra – inte ersätta sex. Betona att du är nöjd med ert sexliv men också att du tror att det kan bli ännu bättre.

2. Var ärlig

Det är klyscha men så länge du är uppriktig förlorar du ingenting på att berätta om dina sexleksaker och sexfantasier även om du tror att din partner skulle vara skeptisk. Det värsta som kan hända är att du får ett nej – och det är inte alls farligt.

3. Överraska inte

Det kan lätt slå fel om du tar upp ämnet sexleksaker – eller fram dem – i stundens hetta. Allra klokast är om ni pratar om det innan ni har sex. Välj ett lättsamt tillfälle utanför sovrummet. Betona det roliga och lekfulla och säg att du tycker att tanken på att använda leksaker när ni har sex är kittlande och föreslå att ni ska testa med glimten i ögat. Försök att vara så avslappnad och lättsam som möjligt så dämpar du eventuell oro.

4. Krossa fördomarna

Det finns en vanlig föreställning om att sexleksaker bara är monstruösa löskukar och allmänt skräckinjagande. Men dagens utbud av sexleksaker är sofistikerat och de mest populära vibratorerna är små och minimalistiska i sin design och långt ifrån gängse uppfattning. Förklara det.

5. Välj tillsammans

Om ni har beslutat er för att ge sexleksaker ett försök börja då i liten skala och hitta något ni båda gillar. Sondera utbudet på Vuxen.se tillsammans och kolla vad ni tror faller er i smaken. Det finns sexleksaker som är utformade för paranvändning men det går förstås lika bra att använda solo-sexleksaker tillsammans.