&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Singel på Alla hjärtans dag? - ha en rolig dag ändå

Om du nyligen har blivit singel eller kanske bara inte har hittat den där speciella personen, så kan Alla hjärtans dag vara en dyster affär. Trodde du att 14.februari i år skulle vara fylld med choklad, blommor och andra presenter, men istället sitter du där helt ensam? Då kan det hända att du letar efter lite andra alternativ för att ta dig igenom dagen.  Alla hjärtans dag verkar vara riktad mot par, men det finns många alternativ där ute för singlar också! Häng inte upp dig på 14. februari bara för att du inte har en en partner just nu. Strunta i tanken på att du kommer spendera din kväll med att äta glass direkt från boxen, och ta istället vara på stunden nu när du har chansen som singel! 

Ha en fest!

Det är klart du ska ha en fest för alla dina singel vänner istället för att vara ensam på Alla hjärtans dag! Att ha en fest kan vara en av de bästa sätten du kan spendera dagen på, tillsammans med massa andra människor som är i samma situation som dig. Den gyllene regeln är att par inte får komma, och kom ihåg att berätta för alla dina singel vänner att de ska ta med en singel vän!

Det här kommer få folk att mingla, och det kanske kan hjälpa dig att möta en helt ny flamma? Eftersom det är din fest så kommer du få all uppmärksamheten. Det här är en fantastisk möjlighet att komma över nyliga uppbrott och det kan hjälpa dig att komma upp i sadeln igen istället för att sitta ensam hemma och gräva ner dig i tristess.

Gå ut i alla fall! 

Så du har inte den där speciella personen vid din sida, men vem bryr sig? Det spelar ingen roll! På Alla hjärtans dag så är du inte ensam om att leta efter en fest som inte är en kärleksfest. Samla dina singel vänner och gå ut på ett ställe du inte brukar gå. Du kommer ut ur huset och kommer upptäcka en helt nytt ställe där du inte har varit förut.

Vi har alla vår favoritbar eller klubb som vi gärna vill gå till, men varför inte ta en chans just denna Alla hjärtans dag och utvidga dina horisonter? Nytt ställe ger nya möjligheter, kanske det är just här du kommer möta din nya flamma? 

Ta en dag för dig själv

Om du vet att du kommer vara ensam på Alla hjärtans dag, - se till att ta en dag för dig själv! Gör upp planer och åk hem från jobbet just idag. Gör någonting du verkligen vill göra! Kanske det är att spendera hela dagen i sängen och bara se på TV? Eller kanske du äntligen vill börja med den där inomhusträdgården du alltid drömt om? Kanske vill du åka till storstaden och shoppa dagen lång? Oavsett vad du hittar på, se till att du verkligen gör det! 

Att vara själv på Alla hjärtans dag betyder inte att du måste sitta hemma och deppa. Ta vara på stunden, det är inte ofta vi har en hel dag att göra precis vad vi vill - gör det till din dag!

Gå på en blind date

En blind date kan vara väldigt uppfriskande och skrämmande på samma gång. Om du har en vän eller kollega som har velat skicka iväg dig på en blind date, kanske det är just nu du bara ska släppa loss och se till att göra det? Kom bara ihåg att även fast en vän vill ha iväg dig för att möta någon de känner så betyder inte det att du måste låta det gå längre än just en första dejt.

Gör en poäng av att inte ha en bortkastad dejt med den här personen. Behandla personen med respekt och inte bara som en orsak att slippa vara ensam på Alla hjärtans dag. Kom ihåg att det är en vän av en vän, så hur du beter dig kommer komma fram i slutändan. Och du vet aldrig, personen kan faktiskt bli en potentiell pojk/flickvän.

Alla hjärtans dag kan vara en jobbig dag om du är singel, men det måste inte vara så. Att hitta ett sätt att roa dig själv så de trista tankarna håller sig borta är väsentligt för att du inte ska bli knäpp på en dag som denna. Att ha en fest är ett bra sätt att ha en prestigelös tillställning hemma där du inte behöver möta andra par.  Att strunta i omständigheterna och gå ut på stan kan sätta saker i perspektiv. Du kommer hitta många andra singlar som går ut på Alla hjärtans dag trots att de inte har en dejt.

Att ta en dag för dig själv eller gå på en blind date är andra sätt att hålla sig aktiv på en dag som kan annars kan vara dyster för en singel. Vad du än väljer att göra, var proaktiv och håll dig upptagen. Tillåt dig inte att tänka tillbaka på vad som tidigare hänt eller låta dumma tankar om att du kommer vara ensam resten av livet få fäste. Ta en risk och gör den här Alla hjärtans dagen till ett roligt och socialt tilfälle!