Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Monogamy Erotiskt Spel på Svenska - TESTVINNARE
Monogamy Erotiskt Spel på Svenska - TESTVINNARE
Monogamy Erotiskt Spel på Svenska - TESTVINNARE
Monogamy Erotiskt Spel På Svenska - Testvinnare
Group 10
7 recensioner
279 kr
Rek. Pris349 krSpara 20%
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

SNABBFAKTA

Detaljer

Artnr
JO93026

Produktbeskrivning

Vinnaren av Adult board game of the year är här. Dämpa belysningen, stäng av telefonen och gör er klara att spela det hetaste spelet någonsin! Under spelets gång får du och din partner uppleva nya, spännande och ibland sjukt roliga utmaningar. När spelet är avgjort får vinnaren välja att uppleva en av femtio himlastormande fantasier.

Spelet innehåller 390 olika idéer och utmaningar som är indelade i tre tilltagande nivåer: Intimate, Passionate och Steamy. Ta spelpjäsen och flytta runt den över rutorna, som innehåller olika frågor om dig eller din partner, samt utmaningar som exempelvis kyssas, dricka och ta av kläderna. Vinnaren får sedan välja ett av fantasikorten som man vill uppleva.

För två spelare. Speltid ca 90 min.

Recensioner7

M.
Roligt och sexigt!, Rekommenderas varmt.
Publicerad2018-08-20
Martin
Absolut ett bra spel. Dock är det bra att veta mycket av spelet handlar om äta eller dricka något. Dessa delar hoppar vi ofta över o använder mer korten som inspiration. Spelet försöker erbjuda något för alla. Vilket betyder att vissa saker kan verka löjligt om det inte är något man går i gång på. Men vi sortera lite o gör lite egna regler - o då är det väldigt roligt/inspirerande!
Publicerad2018-07-12
Jessica
Har inte hunnit testa det ännu. Fick fel kort i beställningen för intim-nivån(dom var på ukrainska av nån anledning?). Däremot var det en alldeles utmärkt service från Vuxen som på en gång skickade nya kort som fanns i min brevlåda redan dagen efter! Stor eloge för att problemet snabbt rättades.
Publicerad2018-07-09
MN
Ett jätteroligt spel som gör att man lär känna sin partner ännu mer. I och med de olika spelvarianterna kan man när som helst dra fram det och spela på det sättet man vill och har tid med. Det var också väldigt lätt att själv bestämma regler om vissa av korten inte lämpade sig just där och då. Både jag och min partner skrattade väldigt mycket under spelet så rekommenderar det starkt.
Publicerad2018-07-07
Visa alla recensioner

Kundservice 020-12 15 00 (Mån-Fre 07:00 - 16:00)

Epost: info@vuxen.se

0