Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sync Parvibrator med Fjärrstyrning och App
Sync Parvibrator med Fjärrstyrning och App
Sync Parvibrator med Fjärrstyrning och App
Sync Parvibrator med Fjärrstyrning och App
Sync Parvibrator Med Fjärrstyrning Och App
5 recensioner
1 048 kr
Rek. Pris2 095 krSpara 50%
  • Hudvänligt silikonmaterial
  • Prisgaranti
  • 100% vattentät
  • Parvibrator för sex
  • Med en app till din telefon
  • Stimulerar båda parter
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

Recensioner5

O
Jag köpte den efter att ha läst många(!) recensioner. Svagaste vibratorn någonsin, är van vid satisfyer, och att använda denna själv märks knappt tyvärr.
Publicerad2018-09-15
Vuxen svarar
Hej O,Tråkigt att ni inte var helt nöjd med produkten. We-vibe Sync och Satisfyer är helt olika produkter, de vanliga Satisfyer vibrerar inte utan de använder tryckvågor mot klitoris. Medan Sync är en vibrerande parvibrator för samlag.
Lin
Prisvärd på Vuxen! Tycker om förvaringen, och laddningen. Den känns som högkvalitet. Appen funkar bra. Vibrationerna är mycket bra på utsidan, mesigare på insidan. Partnern älskar app styrningen. Negativa var att fjärrkontrollen slutade fungera efter att ha tappat den i golvet en gång från midjehöjd. Men den gör det den ska och jag är mycket nöjd.
Publicerad2018-07-16
Lova
Priset kan verka högt man var värd varenda krona! Ger väldigt bra stimulans mot klitoris och uppskattas av killen också, bra med fjärrkontrollen för att enkelt ändra inställningarna på vibrationerna. Gillar även att den kan "vikas ut och ihop" för att anpassa formen, gör den enklare att få den att sitta på plats - även om det kan krävas lite övning ändå i början för att få den att sitta rätt. Rekommenderar starkt!
Publicerad2018-07-12
Linda
Ger väldigt bra vibrationer, bra vibrationslägen och snygg. Ger ett exklusivt intryck, snygg design och urläckert med appen som man laddar hem och styr den ifrån. Man kan även skapa egna vibrationsmönster! Enda minuset är fjärrkontrollen som verkar plastig och funkar sisådär, dock behövs den ju egentligen inte då man kan styra den på både telefonen och we-viben.
Publicerad2018-07-05
Visa alla recensioner

Kundservice 020-12 15 00 (Mån-Fre 07:00 - 16:00)

Epost: info@vuxen.se

0