&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexuella utmaningar ni borde prova!

Utmaningar inom det sexuella kan ge den kryddan ni behöver till ett sexliv som kanske kört lite på rutin det sista. Här kommer några förslag på hur ni kan återfinna glöden och ha riktigt kul tillsammans igen. Är ni kanske i ett läge där du vet precis hur lång tid förspelet tar, vilka ställningar och hur lång tid detta kommer att ta innan ni båda eller kanske bara en av er får orgasm. Du känner kanske att du inte orkar engagera dig eftersom det börjar bli tråkigt. Då är detta det perfekta läget att våga ta steget till att leka och prova nya grejer eftersom det monotona tar död på sexlivet. Och som ett resultat kommer ni förmodligen att hitta tillbaka till varandra igen samtidigt som detta kommer att föra er närmare varandra igen. Ni har allt att vinna.

Listan!

Sätt er ner och prata om olika ställen ni kan tänka er att ha sex och eventuellt vilken tidsintervall ni kunde tänka er att prova dessa olika ställen. Skriv sedan varsin lista om olika ställen såsom i olika rum i hemmet, stranden, en parkeringsplats eller varför inte på bion. Bestäm sedan inom vilken tidsram ni talar om. Om det handlar om 3 månader så kanske ni kan hitta minst 5-7 platser. Om ni har haft en tuff vecka så kanske detta kan vara ett sätt att släppa på stressen och bara njuta av varandra i nya omgivningar.

Timer!

Att använda en timer kan vara det enklaste sättet att få glöden tillbaka igen. Ni kan använda allt från ägg-klockan till timern på mobilen. Sätt timern på en tid dvs 5-20 minuter, och dessa minuter är de som ska användas på att den ene ger den andre förspel innan penetrationen sker. Om ni inte använder mycket förspel så kan detta vara utmaningen i sig att då sätta timern på lång tid och kasta er ut i förspelets universum och göra din partner tokig av åtrå eller om ni brukar ha långa förspel så kanske man kan egga varandra på kort tid. Ni kan turas om med att sätta timer på varandra och få ett fantastiskt förspel innan ni inte kan låta bli att gå hela vägen.

Sanning eller konsekvens!

En rolig lek eftersom den kan föra er närmare varandra samt att ni kan testa nya saker som ni aldrig har gjort förut. Men innan ni går igång måste regler sättas. Det kanske är en bra idé om tidigare partners är ”off limits” för att inte förstöra detta. Om din partner väljer ”sanning” så kan du nu fråga om vad hon/han tycker eller tänker om vissa ställningar eller vad han/hon kunde tänka sig att prova. Väljer din partner sedan ”konsekvens” så kan du då få honom/henne till att prova saker som inte varit gjorda innan. Denna spännande lek kan få ert sexliv till att blomma upp på nytt och ni lär känna varandra igen.

Lovers Lane!

Detta är ett koncept som har använts I årtionden av ungdomar som inte har någonstans att vara. Det hela handlar om att ni hittar en plats där ni kan parkera och få vara ifred. Kanske vid stranden eller i en park, det finns oändligt med platser om ni använder fantasin. Vad ni sedan kan göra är att ni kör ett rollspel tex att en av er är oskuld och inte vet hur han eller hon ska göra för att få den andre att njuta. Efter ni har parkerat så ska den andre tala om för ”oskulden” hur han/hon ska göra för att göra det skönt för sin partner. Kom ihåg att ”oskulden” vet ingenting och du kan då få han/henne till att göra precis som du vill ha det. Resultatet blir ju att ni lär känna varandra på en ny nivå och kan få det mest rutinerade sexlivet att gå utanför ramarna.

Klockad Dominans!

En variation av timer-leken som vi skrev om lite längre upp men detta går ut på dominans. Det ni behöver nu är en timer som kan köra i intervaller. Dessa finns som regel i era mobiltelefoner redan. Sätt timern på tex 5-10 minuter och i dessa minuter kan antingen du eller din partner vara den som dominerar eller är underlägsen. När dessa minutrar har gått och timern plingar så byter ni roll. Många män och kvinnor fantiserar om detta kanske lite gränsöverskridande om att bli dominerad eller vara underlägsen och detta är ett perfekt sätt att kunna införa detta i just ert sexliv.

UKF!

UKF står för ”Uteknullarfilt” och kanske inte låter så spännande. Men denna lek kan bli en riktigt kul grej som ni kan köra när vädret tillåter. Köp en mjuk och skön filt tillsammans, finns som regel ”picknick filtar” att köpa överallt och den ni handlar kommer att ligga i hallen i ert hem. När du eller din partner är sugen så ta filten och din partner i handen och bege er ut för att njuta av värmen, solen och framförallt varandra. Denna filt kommer att bli som ett hemligt tecken mellan er och ni kommer att känna er som tonåringar igen.

 

Med dessa lekar som inspiration kan du blåsa liv i det mest tråkiga sexlivet igen. Om du verkligen älskar din partner så är den bästa investeringen att hitta tillbaka till varandra och hitta glöden i sexlivet igen. Och det bästa är att ni lär känna varandra på nytt igen utan att det känns som om du måste tjata dig till information. Kom ihåg att sex är bäst när kommunikation, leklust och glöd finns på plats samtidigt.