&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Sexställningar som låter kvinnan komma fortare

Det finns ett antal ställningar man kan använda sig av om man vill att kvinnan ska komma fortare. Men det man ska komma ihåg är att alla kvinnor är olika så det bästa sättet innan man kommer igång är att prata och lyssna på vad hon tycker om. Vissa kvinnor tycker om intensiva kyssar och andra vill att man smeker hennes bröst under tiden. Lyssna och lär känna din kvinna sexuellt.


Ett sätt att få henne att komma fortare är om man smeker klitoris under penetration. Det finns ett antal ställningar du kan använda dig av för att detta ska kunna ske lättare. Du kan använda dina händer eller någon spännande leksak under akten. Ett alternativ är också att kvinnan smeker sig själv under själva penetrationen eftersom detta kan vara svårt för mannen att hantera samtidigt.

Här kommer några tips på ställningar som kan hjälpa er på traven.

Missionären på ett nytt sätt

Detta kräver att mannen ligger direkt på kvinnan så att hans underliv samtidigt kan gnida klitoris på kvinnan. Så istället för att endast ”jucka” in och ut så vaggar eller gnider han under penetrationen. Detta ger honom möjlighet att samtidigt komma väldigt nära och man kan kela under tiden. 

Rida

Ja detta känner väl de flesta till att om kvinnan rider mannen så kommer han lättare åt att smeka henne. Hon kan dessutom styra det hela själv vilket gör det hela lite enklare för båda. Det han då kan göra är att stimulera hennes klitoris under tiden som hon kontrollerar rytmen för penetrationen.

Bakifrån

Denna ställning är förmodligen den bästa eftersom hon själv kan smeka sig med en hand samtidig som hon balanserar på den andra. Du behöver bara fokusera på penetrationen eftersom hon kommer att tala om för dig hur hon vill ha det samtidigt som hon smeker sig själv. Har hon svårt att nå så finns det sexleksaker som kan hjälpa till.

Från sidan

Detta kräver att kvinnan antingen ligger på rygg eller lite på sidan och mannen tar henne liggandes ner på sidan. Hon kan lägga benet över honom så att det kan vila. Sedan styr ni själva hur djupt själva penetrationen ska vara. Detta ger henne fria händer att smeka sig själv under akten.

 

Dessa är endast några av de ställningar som finns och det viktigaste är att prata med varandra, hon känner sin kropp bäst själv och vet hur hon kommer på lättaste sätt. En sak är klar, stimulans av klitoris är A och O när det handlar om en kvinnas orgasm. Och om kvinnan kanske inte känner sin kropp så väl så kan ni två upptäcka den tillsammans och det i sig kan vara ett fantastiskt äventyr.

 


 

Matilda 
Är stockholms tjejen som har hittat kärleken på Sveriges framsida, när hon inte skriver artiklar åt Vuxen Magasin har hon fullt upp med helvilda Elvin. .