Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Onyx Masturbator
Onyx Masturbator
Onyx Masturbator
Onyx Masturbator
Inga recensioner
2 295 kr
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

SNABBFAKTA

Storlek

Totallängd
24 cm

Detaljer

Elasticitet
Ej böjlig
Vattentätt
Endast stänksäker
Drift
Uppladdningsbar
Kroppsäker & Fri från Ftalater
Styvhet
Mjuk
Textur
Slät
Artnr
KIR-ONYX

Produktbeskrivning

Möt KIIROO Onyx, världens mest avancerade teledildonic masturbator. Onyx ger en helt ny sensorisk upplevelse till internet: intimite touch. Inuti Onyx finns 10 sammandragande ringar som arbetar tillsammans för att ge dig känslan av riktigt samlag. Varje Onyx är kan anslutas till en KIIROO Pearl eller en annan KIIROO Onyx och ta emot data från dessa.
- Säkra plattformar
- Interaktiv kapacitiv touch
- Helt diskret design
- Trådlös Bluetooth-anslutning
- Unik ergonomisk form
- En multifunktionell knapp
Kort sagt, du kan verkligen känna din partners beröring, i real tid, världen över!
Användning
Att använda Onyx är så intuitivt, du kan inte tro hur avancerad den är inuti. Ladd Onyx och vänta på att laddningslampan slocknar (ungefär 5 timmar). Fulladdad är den redo att användas. Om den ska användas tillsammans med en partner, start din dator och se till att Bluetooth är aktiverat. Starta sedan din Onyx genom att trycka på knappen nära basen. Onyx går automatiskt in i Bluetooth Partner mode och är redo att ta emot en signal. För att komma till Automatic mode, tryck på Onyx knapp en gång till., ännu en gång för att aktivera det andra Automatic mode. Om du vill leka manuellet, tryck ytterligare en gång och börja smeka mellan konsolerna.
Anslutningar
På KIIROO social plattform, kan du säkert ansluta till din partner när de kontrollerar enheten på distans. Oavsett om du är i samma rum eller tusentals mil därifrån, kan du känna hans/hennes beröring  som aldrig förr (oroa dig inte, du kan fortfarande använda våra produkter med Skype, Facetime, och andra plattformer). 
Säkerhet
KIIROO plattform är inte bara revolutionerande: Det är en helt ny upplevelse som är helt säker. Varje session är individuellt numrerat, syns bara för dig och din partner. Vi sparar inte dina data på våra servrar. Din information är din, precis som den intimitet du delar. Om du inte vill leka online, kan enheterna enkelt anslutas lokalt till din dator via Bluetooth.


Total längd: 24cm

Recensioner0

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se