&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Så lyckas du få två tjejkompisar att ha en trekant med dig

Alla har vi en eller flera vänner som får oss att känna det där lite extra. För många förblir det en fantasi, en sexig dagdröm som man kan plocka fram då och då. Att ta steget från dröm till verklighet är inte det lättaste. Detta är extra sant när det är en vänskap som står på spel. Och hur ställer man frågan så att man får det svar man längtat efter? Vare sig det handlar om en nära vän eller bekant ger vi dig här fem tips på vägen till en het trekant!

Var säker på vad du vill

Ha klart för dig vad det är du vill ha ut av trekanten, är det en längre sexuell relation eller en het natt? Är din vän en person som kommer kunna reagera på ett bra sätt eller bli förnärmad av frågan? Det finns en hårfin gräns mellan att vara ärlig och att vara för rakt på. Sex mellan två - i detta fall tre - samtyckande vuxna är inte längre något som anses tabu. Men om frågan ställs på fel sätt mister det sin charm och sex appeal. Att ha glimten i ögat kommer hjälpa dig att ta dig närmare din fantasi.

Sexig stämning bäddar för en het natt

Sex ska handla om njutning och att ha roligt tillsammans. Grunden för detta läggs i hur du ställer frågan. Bjud gärna ut tjejkompisarna till ett ställe där ni får vara ifred samtidigt som det är lätt för alla att bryta upp om det skulle bli pinsamt eller obekvämt. En plats som en mysig restaurang eller bar lägger en fin grund för en fortsatt natt tillsammans. Även om du säkert är nervös, försök att prata om lite allt möjligt innan du för in samtalet på sex. Berätta om dina fantasier och lyssna på deras. Att låta dem beskriva sina fantasier ökar den sexuella spänningen för alla tre.

Ärlighet är smickrande

Att få veta att någon är attraherad av en så till den grad att man har huvudrollen i dennes sexuella fantasier är otroligt smickrande. Var ärlig och berätta för dem hur det ligger till. Är det en av vännerna du känner bättre kan det vara bra att fråga henne först på egen hand och låta henne snacka med kompisen. Att tjejerna känner varandra väl ökar era chanser till en lyckad natt, då de är trygga med varandra. Att de vet att de kan lita på dig och att de kan säga stopp när de vill är viktigt för att alla ska kunna njuta lika mycket, vilket alltid är nummer ett!

Bäddat för tre

Med tre personer i en säng finns plötsligt fler möjligheter. Sexleksaker gör det enklare för er alla tre att bli tillfredsställda, om det är något ni alla tänder på. Att ha två tjejer i säng är mångas dröm men kom ihåg att det handlar minst lika mycket om deras njutning som om din. Kom ihåg att som man vara lyhörd för tjejernas signaler och kroppsspråk. Med kroppen vågar vi ibland säga sådant vi aldrig skulle våga yttra med ord men ett nej är alltid ett nej.

Ha nära till skratt!

Humor är inte bara en av de kvaliteter som många tjejer tänder mest på, att ha nära till skratt är nästan ett måste vid en så vild sexuell erfarenhet. En trekant i verkliga livet är långt ifrån hur det ser ut på film! Kroppar gör ljud och reagerar på olika sätt. Dessutom är nog alla tre lika nervösa, fastän ingen vågat säga något. Då kan ett skratt vara det som lättar upp stämningen och påminner er om att sex är en rolig och härlig upplevelse.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.