&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Så köper du underkläder till henne

Att köpa underkläder till din flickvän är romantiskt – men djärvt. Fallgroparna är många men vi guidar dig rätt!

Ta reda på hennes storlek

Inte lika enkelt som det låter. Du kan ogärna fråga henne rakt ut, det är ju trots allt en överraskning, och du vill heller inte köpa fel storlek. Hur du gör? Snoka i hennes garderob , syftet är trots allt ädelt. Se till att anteckna:

 1. BH-storlek.
 2. Storlek på trosor.
 3. Klädstorlek.
 4. Vilka material och färger hon verkar föredra.

 

Om hon däremot vet att du ska köpa underkläder till henne, fråga efter:
 1. Bystmått (mät gärna själv)
 2. Midjemått
 3. Höftmått
 4. Vilka underklädesmodeller, färger och material hon föredrar.

 

När du har gjort det så bör du ha i åtanke att damunderkläder inte längre bara omfattar trosor och BH utan kommer i flera skepnader som spetsklänningar och nattlinnen. Det är med andra ord flera saker du måste hålla reda så fortsätt att läsa guiden.

Så väljer du rätt storlek på hennes spetsklänning

Att välja rätt storlek är svårt. Som tur är det lika svårt för henne att välja rätt, vilket helt klart är en förmildrande omständighet för dig om det skulle råka bli fel. Storlekar skiljer sig från märke till märke och passformer kan variera, men om du kollar vilken storlek som dominerar i hennes garderob bör du vara på den trygga sidan.

Tänk på: När du köper damunderkläder online finns oftast en storleksguide i produktbeskrivningen. Om du har tillgång till hennes mått för byst, midja och höfter så är dina att chanser att pricka rätt betydligt större.

Så väljer du rätt BH-storlek till henne

De flesta damunderkläder matchar din flickväns BH-storlek så om du lyckades hitta rätt på den när du letade kan du vara trygg. Det kan hända att du kommer att stöta på flera olika sorter och det är inte alls ovanligt – tvärtom. Du löser dilemmat genom att välja samma storlek som det är på den BH hon använder mest. Det är troligtvis den skönaste och bäst sittande BH:n hon har.

Alternativ i onesize finns

Ja, det finns damunderkläder i onesize. Men innan du bestämmer dig för att ta den lätta vägen så betänk detta: underkläder i one-size passar de flesta, inte alla. Risken finns fortfarande att passformen kan vara för tajt eller för stor. En utförligare beskrivning finns alltid i produktinformationen och det är heller inte ovanligt att det också finns en one-size i “plus-storlek”.

Så väljer du rätt stil på hennes underkläder

1. Blicka bakåt i tiden

Din present ska få henne att känna sig sexig och självsäker. Inventera dina minnen och försök komma ihåg vad hon har på sig när hon vill känna sig snygg, vad hon tar på sig under en romantisk middag eller i festsammanhang. Hittar du liknande stil på underkläderna är du i mål.

2. Gå inte bananas

Är hon åt det mer traditionella hållet i sin klädstil kan det vara klokt att inte köpa det mest galna i utbudet. Det kan lätt leda till bad will och risken är stor att hon aldrig vågar bära upp det. Om stilen är för utmanande kan det också lätt misstolkas som att hon inte är tillräckligt sexig (såvida hon inte vanligtvis använder utmanande underkläder, vill säga).

3. Köp till henne – inte till dig själv

Det är viktigt att komma ihåg att det inte i huvudsak är du som ska uppskatta presenten. Ge henne underkläder i en stil du tror att hon, inte du kommer att älska.

4. Fortfarande osäker?

Fråga hennes vänner. De kan hjälpa dig att hitta något smakfullt som passar hennes stil.

Så väljer du rätt färg och material på hennes underkläder
Två klassiska och säkra färgkort som sällan slår fel är svart och rött. Bland materialvalen gäller detsamma för spets och siden. Men om du vill stoltsera med fingertoppskänsla så kollar du in hennes utbud av klänningar och låter dig inspireras av dem. Det är väldigt troligt att de färger och material som hon använder när hon vill vara snygg på en fest också kommer falla i god jord när det kommer till underkläder. Enkelt.

Kom ihåg!

1. Jämför inte hennes kropp

Få kvinnor har modellkroppar så undvik att säga att du har sett underkläderna på någon modell. Säg hellre att såg dem och att du tror att din tjej skulle passa i dem. Du minskar pressen och ger henne inte modellkroppskomplex.

2. Du handlar tryggt

Du har alltid 30 dagars öppet köp och bytesrätt på Vuxen.se när du köper underkläder.