&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Så förvarar du sexleksakerna

Förläng livet genom att behandla dina sexleksaker på rätt sätt

Kasta inte pengarna i sjön. Genom att förvara dina sexleksaker rätt sträcker sig bäst före-datumet längre – det här ska du tänka på!

Blanda inte korten

Sexleksaker består oftast av material som silikon, gummi, latex och gelé. När de kommer i kontakt med varandra kan de deformeras eller, om du har riktig otur, smälta. Var försiktig och förvara dina sexleksaker enskilt så slipper du otrevliga överraskningar nästa gång det är lekdags.

Förvara väl

De flesta leverantörer skickar med en liten påse eller låda som du kan förvara dina sexleksaker i – släng dem inte. De skyddar dina sexleksaker och håller dem hela. Om du inte har kvar den medföljande förvaringen går det förstås lika bra med en skolåda eller strumpor. Vad som helst som gör att sexleksakernas material inte nuddar varandra är bra.

Investera, om nödvändigt, i skydd

Om du har flera sexleksaker kan det vara klokt att lägga en slant på förvaring speciellt framtagna för ändamålet. Det finns kistor och askar som är byggda just för sexleksaker. De är dessutom ofta utrustade med lås...

Plocka ut batterierna

Har du riktigt otur kan en sexleksak sättas på av sig själv. Du slipper förklara vad det är som surrar i rummet om det skulle råka hända och du undviker också rost och att batterikvaliteten försämras.

Sex heta tips! Så förvarar du dina sexleksaker:
1. Förvara sexleksakerna separat.
2. Rengör leksakerna innan du ställer bort dem.
3. Låt dem torka ordentligt innan du förvarar dem.
4. Ta ut batterierna, om sådana finns, och förvara de enskilt.
5. Inspektera dem och se till att de inte är skadade.
6. Förvara svalt, torrt och mörkt.