&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Så bryter ni er ut från de vanliga sexfällorna

När autopiloten har blivit standard i sänghalmen och tillfredsställelse kommer från en ostörd nattsömn är det dags att vakna upp. Sexuellt stillestånd sker i relationer, men det behöver inte sluta i det slukhålet. I den här artikeln får ni lära er allt om de vanliga sexfällorna och hur ni hittar livbojen och mycket mer än så. Låt en injektion av spänning, passion och spontanitet åter skölja över ert gemensamma sexliv.

När slentriansex är det enda på tapeten

Slentriansexet med autopilot gör ingen glad, men det händer lätt efter ett tag. Här gäller det att blåsa nytt liv i samlivet. Det behöver inte vara något storslaget med piskor och strap-ons (även om många kan vittna om dess storslagenhet för de nyfikna). Platsbyte är ett enkelt men otroligt hett knep. Vad är sängen jämfört med ett sexigt besök på köksbordet? Skriv ner platser som kittlar fantasin och spendera kommande tid med att genomföra listan. Ibland handlar det däremot om att se sig själv i ett nytt ljus. För att ändra slentriansexet är det dags att se dig själv som en sexuell gud. Sexiga underkläder eller kanske en helt ny persona med vågade kläder kan göra underverk för ens sexuella självförtroende. Förälska dig på nytt i din egen sexighet och du kommer tillsammans med din partner att få uppleva det storartade resultatet i sovrummet.

När du inte har känt tillfredställelse på ”år och dar”

Din partner tror sig kunna din kropp utvändigt och invändigt. Tillfredställelse kommer väl av att bara trycka på de vanliga knapparna, eller? Det är en svårartad uppgift att förmedla att man inte längre blir tillfredsställd av samlivet utan att ens partner får en törn på självförtroende. Tänk på att det gamla vanliga inte behöver vara fel, men det finns alltid plats för förbättringar. Det klassiska sättet att komma till rätta med problemet är att visa vad som får ditt underliv att sjunga. Berätta med ord eller händer hur du vill ha det, onanera framför varandra, ge komplimanger och stöna när de rätta knapparna trycks. Vår favoritlösning är däremot att ta till rollspel; läraren och studenten. Den erfarna läraren vägleder den oerfarna studenten som suktar efter kunskap.

När initiativtagandet är noll

Första tiden av ett förhållande brukar spenderas framförallt i sängen; det vill säga om ni lyckas ta er hela vägen från dörren till sovrummet. Den berömda perioden då det känns som att det enda din partner vill är att ha sex med dig varar däremot inte alltid för evigt. När initiativtagandet minskar handlar det sällan om att attraktionen inte längre finns där. Lust är inte något fristående utan påverkas av mycket. Kommunikation är A och O, men lite mer handfasta tips kan inte vara fel. Vardagen kan ställa många krokben och även om spontansex låter hundra gånger sexigare än planering kan det vara en idé att tänka om. Sex föder sex varpå schemaläggning inte är fy skam. Passa på att ha ett lekfullt samtal om fantasier för att planera ett härligt innehåll inför kvällen.