&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Så blir du av med dina sexnojor

Smiter dina tankar iväg till hur din mage ser ut istället för att fokusera på njutningen under samlaget? Känner du en rädsla över att uppfattas som tråkig istället för att med passion nå klimax? Sex handlar lika mycket om ens sinnestillstånd som om det fysiska. Ohämmat sex är kolossalt, men hjärnspöken kan lätt stå i vägen. För att riktigt njuta måste man våga släppa sin oro. Frågan är hur man kan överkomma sexnojor för att uppnå en ohämmad extas av välbehag? Vi tar dig med på en resa genom de vanligaste sexnojorna och hur man kan komma över dem. Låt resultatet visa sig som ett nyfunnet självförtroende i älskogen.

När du känner dig som en gäspning i sänghalmen

Rädsla för att upplevas tråkig är en av de vanligaste sexnojorna bland både svenska kvinnor och män. För det första behöver du inte känna dig som en uråldrig dinosaurie bara för att du kör på missionären. Den ger närhet och är inte fy skam när det kommer till stimulansen heller. En ganska enkel, men ack så trevlig, lösning på problemet är att vara egoistisk. Kanske låter bakvänt, men man blir lätt passiv när man hela tiden oroar sig för hur ens partner upplever det. Genom att fokusera på sina egna egoistiska behov och våga ställa krav blir det en bättre upplevelse för alla. Det leder till fler initiativ och en bättre sexuell tillfredsställelse som alla tjänar på. Våga ta ansvar för din upplevelse och lita dessutom på att din partner vågar göra samma.

När det känns som ett dödsstraff att lampan fortfarande är tänd

Sex i sig kan vara utelämnande, men för många känns själva nakenheten ännu mer avslöjande. Denna knut kan vara svårlöst i ett utseendefixerat samhälle där ingen kan leva upp till normen. Tack gode gud att sexigheten inte ligger där. Humor, njutning, trygghet och kärlek vinner sexighetstävlingen hundra gånger om. Försök att komma bort från den utseendefixerade kopplingen till nakenhet; komplimangen behöver inte vara om den välformade kroppen och nakenhet behöver inte vara kopplad till sex. Testa att vara naken själv och tillsammans i andra situationer. Att ta ett avslappnande bad kanske känns okej? Det handlar om att känna sig trygg med varandra och göra sig bekant med kroppens nakenhet.

När du oroar dig för hur det står till därnere

Uthålligheten och storleken på penisen eller spänstigheten och lukten hos vaginan är bekanta hjärnspöken som gärna bråkar. Vi tar det från toppen; efter en timmes prestation upplever de flesta kvinnorna inte en ”halleluja-moment” utan skavsår. Tänk på hela akten istället för bara penetrationen. Storleken handlar om vad du gör med den. Hur du går på djupet är sällan vad som avgör njutningen. Naturligt åldrande och barnafödande ändrar spänstighet i vaginan, men inte av att det töjs ut utan av hur bäckenbottenmuskulaturen påverkas. Njuter du så spänner du dig och muskulaturen lever automatisk upp. Egosex är alltså lösningen och när det kommer till lukten är det precis så härligt alla kvinnor luktar. Ingen är luktlös utan ”snusklukten” driver snarare på sexualdriften hos din partner.