&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Rollspel på en helt ny nivå!

Har ni provat rollspel tidigare? Om inte så är detta ett utmärkt sätt att våga gå lite eller mycket utanför ramarna. Och om ni har provat förr så är dessa lekar kanske några ni inte har testat. Vi har väl alla ett behov av att kliva ur vår vardagliga roll och testa att vara en annan om så bara för en kväll. Det kan vara ett sätt att stressa av på och känna leklusten flöda. Sätt er ner och prata om vad ni kunde tänka er och hämta inspiration i dessa olika exempel jag presenterar nedanför. Om ni behöver leksaker eller annat för att kunna fullföra dessa olika roller så kika gärna och se om vi har det på lager så att ni lätt kan beställa det.

Ragget i baren!

Klä upp er och se till att den ene sticker iväg till någon bar i stan och sitter där och njuter av en drink eller två innan den andre gör entré. Sen handlar det ju om att det skall raggas på varandra. Kommer ni ihåg i början av förhållandet när ni skulle lära känna varandra. Blickarna, dom små tecknen och känslan av fjärilarna i magen som fanns där varje gång han eller hon tittade på dig. Anta nya roller i denna lek och lär känna varandra på nytt. Hitta på under lekens gång. Kom ihåg att ni inte får gå tillbaka till era vardagliga roller under kvällens gång. Och om ni vill, hyr ett rum på ett hotell över natten för att få den där riktiga känslan av de nya rollerna.

Konstnären!

Bor det en konstnärssjäl i dig och du vill låta kreativiteten få flöda fritt? Varför inte låta din partner vara den tomma målarduken som du ska måla? Idag finns ju kroppsfärg i alla former och färger och det finns ju till och med ätbar färg så nu kan du både måla och sedan njuta av din partner i olika smaker efteråt. Jag kan garantera en helt ny upplevelse för er båda med glädje, humor och erotik. Kom nu ihåg att din partner ska även få måla dig. Så släpp loss din inre Zorn och kom igång.

Vampyr & Bytet!

Har du en inre ”Bella” eller ”Edward” som vill ut? Eller kanske en ”Lestat” som bara längtar efter att få komma ut. Då är det dags att gå ”all-in” och leka i det mörka erotiska universum av dominans och sårbarhet. Planlägg denna kväll med din partner, diskutera era roller och se till att ni har allt med hänsyn till kläder och leksaker. När jag skriver ”all-in” så menar jag verkligen det. Detta innebär ju en touch av BDSM så studera gärna detta universum lite innan ni sätter igång. Och kom ihåg, om ni ska bitas på riktigt så se till att ni har rengöring och plåster hemma.

Karaktärer i Media!

Vilken kvinna är inte svag för Richard Gere i officers uniform, eller Brad Pitt i ”Meet Joe Black” . Och för många män är Prinsessan Leia eller Megan Fox den ultimata fantasin. Så prata med varandra om vilka karaktärer ni går igång på och låt fantasin flöda. I grunden handlar det ju om att ni ska njuta av varandra samtidigt som ni antar nya roller för varandra.