&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Relationsguiden

Dagens samhälle erbjuder en ljuvlig mångfald av relationer. Det är en relationsvärld som numera gärna tar sina utsvävningar. Det finns något för allas smaker och det gäller bara att hitta vad som är rätt för dig. Är du intresserad av att se bitar av det sköna utbudet visar vi dig mer än gärna vad som väntar dig där ute i den vilda relationsvärld.

Monogama relationer

Monogama relationer behöver säkerligen ingen större introduktion. Tvåsamheten skapar ofta ett ”vi” med både trygghet och begränsningar. Icke sagda regler finns oftast redan där, men passa på att utveckla och berika er relation genom att prata om dessa förväntningar. Vad innebär tvåsamhet, kärlek, sex, fysisk och känslomässig otrohet, vänskap, exklusivitet och svartsjuka för er? 

Flirtationships

Mer än vänner, mindre än en relation. Flirtationships är vad de är; sköna och avslappnade. Ni trivs tillsammans och det finns alltid den där nervkittlande attraktionen mellan er. Ofta handlar det om en blandning mellan intensiv vänskap och sex som gärna sträcker sig över tid. Många uppskattar dessa flirtationships just eftersom tryggheten i vänskapen skapar de rätta förutsättningar för sensationellt sex. Njut av vad det är och var öppna om det med varandra. Annars riskerar ni att hamna i fällan där någon vill mer och den andre inte kan ge det. 

Öppna relationer

Vill du gå hem med främlingen i baren? Med en öppen relation behöver du inte säga nej till sexuella frestelser. Snurra runt i sänghalmen med gott samvete; du har din partner och det handlar ändå bara om hett ångande sex. Öppna relationer är den vanligaste formen av flerskap. Reglerna bestämmer ni själva. Ska ni utforska andra sexuella förbindelser gemensamt? Är det okej med återkommande sexpartners? Spelar det någon roll om det är bekanta eller främmande personer? Det är en ljuvlig form av relation som möjliggör sexuell frihet och flertalet sexuella förbindelser. Se till att ha en öppen kommunikation och kom ihåg att skydda er på era äventyr.

Polyrelationer

Vill du både ha kakan och äta den? Då kanske polyrelationer är något för dig. Polyamorösitet handlar om en önskan att ha flera kärleksrelationer på samma gång. Logiken kan på ett enkelt sätt förklaras med vad föräldrar känner för sina barn. Klart att man kan älska alla sina barn samtidigt och det gäller även för polyrelationer mellan flera kärlekspartners. Rent praktiskt kan det se ut på olika sätt. Exempelvis ett primärt par som även har kärleksrelationer med andra eller flera som alla har en kärleksrelation till varandra. Eftersom det inte finns några ”allmänna regler” är det vanligt att man tillsammans kommer överens om dessa själva. Det kan handlar om regler om information eller att ett förhållande ska vara primärt. Trilskande svartsjuka botas ofta med kommunikation och många känner även glädje över att se sin partner  förälskad.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.