&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Nötta mammatrosor eller ett sexigt raffset?

Nötta mammatrosor eller ett sexigt raffset?

Sexiga underkläder – en krydda för sexlivet, bästa vännen på dejtkvällen och en lyxig present från pojkvännen på alla hjärtans dag. Lika nytänkande och spännande som en föråldrad dinosaurie eller Robinson-Robbans femtioelfte misslyckade försök till comeback. Vad sägs om sexiga underkläder för soffhäng med Solsidan som enda sällskap, toapappersinköp på lokala affären eller måndagsmötet på jobbet?

Tänk om, tänk rätt

Ta tillbaka din sexighet; den är till för dig. Varför bara njuta av lyxiga underkläder i förhållande till män när ensamma tisdagskvällar bara får njuta av gamla nötta mammatrosor? Fastän det bara är du som ser dem, skapar de rätta underkläderna en känsla av lyx, makt och sensualitet. Se underkläder som ett hjälpmedel till att imponera dig själv och lyfta fram din sexighet i dina egna ögon. Din kropp är din och är det inte mer än rätt att du ska få njuta mest av den? Nu till själva underkläderna; spets, korsett, string, hotpants, body, färgglatt eller svart? När det kommer till sexiga underkläder i vardagen är funktionen viktig, men man behöver inte missa på designen för det. Tänk om när det gäller sexiga underkläder; de går att använda när som helst och det finns otaliga modeller som är hundra gånger skönare än dina gamla Sloggi-trosor från 1997. Välj rätt produkter som är bekväma samtidigt som de med sensuell design framhäver det bästa av dig. Sexigt behöver inte innebära minimalt, även om det inte är helt fel heller. Kanske känner du dig som sexigast med en hög midja som ramar in dina former och framhäver dina härliga höfter? Femtiotalets pinuppa-mode kan vara ett svar på sexiga underkläder och en trosa med kedja som flörtar med bdsm kan vara ett annat. Smaken är som baken, så klä den väl och sluta fundera på vad du vill dölja utan tänk istället på vad du vill framhäva. Underkläder finns till för att hylla din kropp så låt inte bilden av en underviktig modellkropp hindra dig från att känna dig sexig.

Unna dig själv och dina sexiga underkläder det bästa

Man kan experimentera och leka i oändlighet när det kommer till underkläder. Precis som man ibland vill överraska sin partner bör man även överraska sig själv med ett nytt set då och då. Kanske kan ditt nästa inköp vara en sexig höfthållare eller en erotisk trosa med stimulerade pärlor mellan läpparna? Vad man än väljer är det viktigt med passformen och skötseln. Många kvinnor har fel storlek på bh:n vilket resulterar i dålig komfort och påverkar helhetsbilden av din klädsel. Lägg tid på att hitta rätt storlek och var inte rädd för att fråga om råd. Ibland kan det vara värt att spendera några extra slantar när det kommer till det som ska vara närmast din hud. Dina underkläder och dess passform kommer att få ett längre liv när du investerar i kvalitativa underkläder. Tänk även på att sköta om dina underkläder på rätt sätt. Handtvätt är alltid bäst, men väljer du maskintvätt är det viktigt med tvättpåse. Torktumla aldrig dina underkläder då det gör att elasticiteten släpper som på dina gamla avlagda trosor.


 

Matilda 
Är stockholms tjejen som har hittat kärleken på Sveriges framsida, när hon inte skriver artiklar åt Vuxen Magasin har hon fullt upp med helvilda Elvin. .