&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Apoteket - glidmedel, intimhygien och kondomer

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 177 produkter
 1. YesForLov
  CARESS CREAM FOR BUTTOCKS

  199 kr

  Ordinarie pris 299 kr

 2. RFSU
 3.  
 4. Lelo
 5. Lelo
 6. You2Toys
 7. Sensua ON
 8. Sensua ON
 9. Wicked Sensual Care
 10. RFSU
 11. Pjur
 12. Secura
 13. Secura
 14. Secura
 15. Sliquid
 16. RFSU
 17. Skins
Stigande ordning

Apoteket

Är du intresserad av tillbehören som förbättrar ditt sexliv och förhöjer din njutning? På apoteket hos Vuxen.se hittar du en mängd produkter som ger det lilla extra i sovrummet, duschen eller den plats du föredrar. Bläddra bland vatten- och silikonbaserade glidmedel samt glid som underlättar både onani och anala lekar. Upptäck och klicka hem tillbehören som förbättrar dina leksaker, får dem mer njutbara och ökar deras livslängd. Med våra produkter för intimhygien är du också garanterad att din kropp är i topptrim.

Apoteket - intimhygien, glidmedel och kondomer

På apoteket finner du allt du behöver för att förbättra ditt sexliv och förhöja njutningen med din leksaker eller partner. Använd vatten- eller silikonbaserade glidmedel med dina vuxenleksaker men se till att kombinera dem med ett glid som inte skadar dem. När du lekt färdigt bör du också använda dig av rengöringsmedel som ökar dina leksakers livslängd och håller dem fräscha. Är du ute efter glidmedel med specifika användningsområden kan du få hem glid som används bäst i samband med onani eller anala lekar. Apoteket innehåller även hemtester, kondomer och feromonprodukter, ett ämne som sätter igång lusten hos både kvinnor och män. Håll dig ren och fräsch med våra produkter för intimhygien. Vi har samlat alla kompletterande produkter du kan behöva för att hålla kroppen i topptrim och redo för spännande lekar. Klicka hem intimtvål och rengöring du kan använda i duschen eller beställ härliga hudkrämer och användbara tamponger i din storlek. Du hittar allt och lite till hos oss på Vuxen.se.

Vuxen.se - leksaker, underkläder och sköna tillbehör

Har du plockat upp allt du behöver från apoteket? Våra leksaker och produkter är bara början på den värld av njutning som väntar dig och din lekkamrat. Vi har sexiga underkläder och härliga glidmedel som du kan använda ihop med våra vuxenleksaker och vibratorer. Föredrar du onani- eller analleksaker? Är du sugen på väldoftande oljor eller fetish-tillbehör som piskor och handklovar? Vi har allt du kan behöva till exempelvis förspelet eller din väns svensexa. Testa stygga lekar eller varför inte en frågesport om sex. Hur mycket kan du och hur mycket vill du lära dig? Förutom apoteket hittar du på Vuxen.se även ett brett utbud av guider, böcker, sexdockor, spel och leksaker. Allt levereras i smidiga förpackningar från eget lager med anonym avsändare och 100 % diskretion. Klicka hem produkter som ökar din uthållighet eller förhöjer njutningen vid onani eller anallekar. Vi har stygga presenter som du med några enkla klick får hem till dig själv, din partner eller en god vän.

Laddar